E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKatarlılar Egeli & Co'dan vazgeçti---

Katarlılar Egeli & Co'dan vazgeçti

Katarlılar Egeli & Co'dan vazgeçti
18 Aralık 2015 - 17:58 borsagundem.com

Egeli & Co'ya ortak olması beklenen Katarlı grup herhangi bir girişimde bulunmadı

Egeli & Co’nun tarım ve enerji sektörlerinde işbirliği ve ortaklık yapmayı planladığı Katarlı IIS Holding, herhangi bir girişimde bulunmadı.Egeli & Co, ortaklık konusunda herhangi bir gelişme olmaması nedeniyle bu planı gündemlerinden çıkardıklarını KAP'ta yaptığı açıklamada duyurdu.
 
Egeli & Co'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Şirketimiz ile Katar'da mukim IIS Holding arasında yapılan görüşmeler neticesinde, grup şirketlerimiz Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş ve  Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin de içinde bulunduğu tarım ve enerji sektörlerinde  muhtelif yatırım ve finansman olanaklarının birlikte değerlendirilmesine ilişkin bir ortaklık ve işbirliğine gidilmesine yönelik tarafımıza iletilen bağlayıcı niteliği olmayan ön niyet mektubuna ilişkin olarak herhangi bir gelişme olmaması nedeniyle gündemimizden çıkarılmış olup, olası bir değişiklik halinde kamuoyu bilgilendirilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ky19 Aralık 2015 13:42

    zaten egeli nin masaliydi galiba,,gecenlerde yüklü satis yapan adam bosuna satmadi 1.20-1.50 arasindan aldigi milyon lotlari tekrar 0.70 ortalamalarla zor kurtuldu,,,bizide yakti egeli,insallah kendide yanarrrr!!!!!