E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatar ve İtalya arasında askeri işbirliği görüşmesi---

Katar ve İtalya arasında askeri işbirliği görüşmesi

Katar ve İtalya arasında askeri işbirliği görüşmesi
06 Haziran 2021 - 23:11 borsagundem.com

Katar ve İtalya genelkurmay başkanları Katar'ın başkenti Doha'da bir araya geldi. İki ülke askeri işbirliklerini güçlendirmeyi değerlendiriyor

Katar Genelkurmay Başkanı Ganim Bin Şahin El-Ganim ile İtalyan mevkidaşı Enzo Vecciarelli, iki ülke arasındaki askeri iş birliğini değerlendirdi. İki ülke arasındaki askeri işbirliği ve bunun güçlendirilmesinin görüşüldüğü toplantıya ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.

Katar haber ajansı QNA'ya göre, resmi temaslarda bulunmak üzere Katar'a gelen Vecciarelli, başkent Doha'da Ganim ile bir araya geldi.

İki ülke arasındaki askeri işbirliği ve bunun güçlendirilmesinin görüşüldüğü toplantıya ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.

İtalya ile Katar arasında Kasım 2020'de, hava kuvvetleri eğitim programı ile savunma sanayinde öncü kuruluşlar olan Katarlı Barzan Holding ve İtalyan Leonardo şirketleri arasında iş birliğini kapsayan 2 anlaşma imzalanmıştı.

Körfez'de işbirliği rüzgarı

 

Dışişleri Bakanlığı'ndan Fransa mesajı

 

Dost ve müttefik ülkelere YPG/PKK uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)