E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Katar uzun zamandır terörün destekçisi"---

"Katar uzun zamandır terörün destekçisi"

Katar uzun zamandır terörün destekçisi
09 Haziran 2017 - 22:14 borsagundem.com

Donald Trump, Katar'a uygulanan abluka hakkında açıklamalarda bulundu. Trump, bir çok ülke tarafından yaptırım uygulanan Katar'ı 'uzun zamandır terörün destekçisi' olarak değerlendirdi

ABD Başkanı Donald Trump, Katar krizi hakkında konuştu. Trump, Katar'ı 'uzun zamandır ve çok üst düzeyde teröre destek vermekle' suçladı. Trump, 'Katar için artık teröre destek vermeyi durdurma zamanıdır" dedi. Trump ayrıca, "terörizmin finansmanının sona erdirilmesi" için geçen ay Riyad'da katıldığı zirvenin başlangıç olmasını umduğunu belirtti.  

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ise bugün dikkat çeken açıklamasında temkinli bir dil kullanmış ve Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır'a Katar'la ilişkileri 'yumuşatma' çağrısı yapmıştı.

TRUMP, SİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Donald Trump ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin telefon görüşmesi yaptığı bildirildi. Trump ve Sisi'nin ilgili bütün ülkelerin Riyad Anlaşması'na sadık kalması gerektiğini konuştukları belirtildi.

Açıklamada, "Liderler, bütün ülkelerin Riyad Anlaşması'nda yer alan terörizmle savaş, aşırıcılıkla mücadele, terörist gruplara ekonomik desteğin kesilmesi konularını uygulaması gerektiğinde karar kıldı. Ayrıca Başkan Trump, Arap ülkeleri arasında birliğin korunmasının önemine vurgu yaptı" ifadelerine yer verildi.

ABD'den Katar ile ilgili sürpriz çağrı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...10 Haziran 2017 12:24

    müslüman alemi, ARap alemi artık uyanmalı. nasıl olurda yardakçıların yalakaların peşinde koşarlar =? Herşeyinizi Türkiyemi temizlicek ulen ? adam olun müslüman arap toplumu

  • tv10 Haziran 2017 11:05

    ulan bukadar serefşizlik olurmu pkk ypgişidi talibanı siz kurmadınızmı yalancı sahtekarlar insanları siz öldürüyor terörü siz üretiyorsunuz bu iş eninde sonunda abd ve ab ye ulaşırda g görürüz

  • OSMANLI DİRİLİYOR HERKESİ ÜZÜYOR10 Haziran 2017 03:36

    Trump ypg ve pyd terör örgütlerine silahları verirken niye dansöz gibi kıvırıyorsun... ARABİSTAN liderinin yakından uzaktan Müslümanlıkla alakası Yok Suriye'de o kadar mazlum halk katledildi niye sesiniz çıkmadı tabi Amerika barışı sağlamaya gelip Irak gibi sel sefil edip gidecekti sizde şak şakçılar ekibi olarak yanında olacaktınız... SONUNA KADAR KATARRRRRR...!!!

  • Boraci10 Haziran 2017 01:28

    Aaa çoook ayıp etmişler amarikanin iznini almadan bakın şu katarin isinede hicde yakişmamış dünyanin jandarmsina karşı

  • Feth145309 Haziran 2017 23:46

    Sen daha dün geldin Tabi adam sana postayı koydu davetine gelmedi her türlü çamuru atarsın

  • çakır09 Haziran 2017 23:45

    Tramp için soyluyorum besle kargayı oysun gözünü ortadoğu kan gölüne çevirmek için fitnecilik yapılıyor Suudiler neden böyle yapıyor abd nin elinde binbir gece masallar filimleri kasetleri var dıye düşünüyorum dünya çok tehlikeli ve büyük ihtimalle savaşlar çok yakında patlar tüm ülkeler vızır vızır sılahlanıyor yetiş ya hızır yetiş kurtar bizi bu manyaklardan

  • TAHMİN09 Haziran 2017 23:22

    DOĞRU SÖYLÜYOR.DEAŞ IN KURUÇUSU

  • Bursalı09 Haziran 2017 22:54

    Pkk-Pyd ,iŞİD... gibi tüm terör örgütlerinin BAŞ DESTEKÇİSİ ABD değil mi?

  • Emre ketenci09 Haziran 2017 22:34

    Tabi kendiniz çalın kendiniz oynayın bunları kim yarattı ışıt

  • aydın09 Haziran 2017 22:27

    Bu sözlere ne denir?Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.

  • sefer09 Haziran 2017 22:27

    Bu sözleri söyleyen terör destekçisi görmek için hiç aynaya bakmıyormu?