E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatar: Türkiye ile ilişkiler etkilenmez---

Katar: Türkiye ile ilişkiler etkilenmez

Katar: Türkiye ile ilişkiler etkilenmez
08 Ocak 2021 - 09:04 borsagundem.com

Arap ülkelerinin Katar’a karşı başlattıkları ablukaya karşı Türkiye, Katar’ın yanında yer alarak birçok ülkeyi karşısına aldı. Körfez’de kriz çözüldü. Peki bu durum Katar-Türkiye ilişkilerini etkiler mi?

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn ve Mısır ile Katar arasındaki diplomatik krizin, 5 Ocak’ta Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) zirvesinde imzalanan bildiriyle sona ermesinin ardından gelişmeler sürüyor.

BAE Dış İlişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, tam diplomatik ilişkilerin kurulması ve Körfez’deki Türk askeri varlığı gibi diğer meselelerin çözüme kavuşturulmasının zaman alacağını söyledi.

İngiliz “Financial Times” gazetesine konuşan Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman Al Sani ise, Doha’nın ablukacı ülkelere karşı uluslararası kuruluşlar ve mahkemelerde açtığı davaları durdurmayı, terörle mücadele-ulus ötesi güvenlik konularında işbirliği yapmayı kabul ettiğini, ama anlaşmanın İran ve Türkiye ile ilişkileri etkilemeyeceğini söyledi.

Borsa ve dolarda kritik seviyeler!

 

Kurlar haftanın son işlem gününe nasıl başladı?

 

Biden, ticaret ve çalışma bakanları adaylarını belirledi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri 08 Ocak 2021 11:40

    Yabancıya bel bağlayan giderse diye korkan EKRIST Türkoğlutürk ün yorumuna çakma Türk diyebiliyor arap yalayıci korkma istediği sermaye gitsin "muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur "Dedi ATATÜRK çalışmamak uretmemek den kork egitimsizlikten cehaletten yobazlıktan kork elinde ne var ne yok satmaktan kork Cumhuriyetin değerlerine sahip cikamamaktan kork

  • BİR DOST09 Ocak 2021 20:55

    En son 10. yıl marşı söylemeyi unutmuşsun brader. Ver gazı icraat sıfır.

  • acacu08 Ocak 2021 11:23

    Hadi oradan, çıkarınıza denk gelsin 2 dakikada satarsınız.

  • Türkoğlutürk08 Ocak 2021 09:26

    Yine mi dolduruşa geldik.

  • EKRİST08 Ocak 2021 10:55

    Korka çakma TÜRK. sen şundan kork muhalefet iktidara geldiği an Katar lıların K sını ülkede bulamazsın asıl sen ondan kork.