E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatalonya'da ayrılıkçılar çoğunluğu kaybediyor---

Katalonya'da ayrılıkçılar çoğunluğu kaybediyor

Katalonya'da ayrılıkçılar çoğunluğu kaybediyor
30 Ekim 2017 - 09:53 borsagundem.com

Katalonya'da geçtiğimiz hafta yapılan bir ankete göre ayrılık yanlısı partiler, İspanya'ya bağlı kalınmasını isteyenler partilerin gerisine düştü.

Katalonya'da pazartesi-perşembe günleri arasında yapılan ve pazar günü yayınlanan ankete göre, yapılacak bir erken seçimde bağımsızlık taraftarı partiler parlamentodaki çoğunluklarını kaybedecekler.

Sigma Dos tarafından bin kişinin katılımı ile yapılan ve El Mundo'nun yayınladığı ankete göre, bağımsızlık yanlısı partilerin oy oranı yüzde 42,5, İspanya içinde kalınmasını savunan partilerin oy oranı ise yüzde 43,4 oldu.

Cuma günü Katalan parlamentosunun tek taraflı bağımsızlık ilan etmesinden sonra İspanya hükümeti, bölgenin yönetimini 21 Aralık'ta yapılacak erken yerel seçime kadar devraldığını açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 3. World empire30 Ekim 2017 12:20

    Milliyetçilik akimlarinin tavan yaptığı ve devletlerin birbirine diş biledigi bi zamanda bu ayrılık firavunu mutlu etmez . bütün dünya emin adımlarla 3. Dünya savaşına bir tarafta lidersiz müslümanlar diğer tarafta korkak siyonlar birinde insan digerinde silah üstünlüğü var .

  • Erkan30 Ekim 2017 10:50

    Sıkıyı görünce hemen terso:) Oyun sanıyorlar ayrılmayı sonra ne olur ne biter fikirleri yok:)