E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa'dan Beşiktaş'a tehdit gibi uyarı---

Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a tehdit gibi uyarı

Kasımpaşa'dan Beşiktaş'a tehdit gibi uyarı
29 Temmuz 2013 - 06:16 borsagundem.com

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, gerekirse Beşiktaş'la yaptıkları anlaşmayı feshedebileceklerini söyledi

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, "Beşiktaş'ın bizim sahamızda oynayacağı maçlarda istenmeyen olaylar yaşanırsa, sözleşmeyi tek taraflı bitirebiliriz." dedi.
 İnönü Stadı'nın yeniden yapımı nedeniyle derbiler hariç iç saha maçlarını bu yıl Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Beşiktaş'ı ciddi bir tehlike bekliyor. Kasımpaşa'da oynanacak maçlarda siyasi protestolar atılır, tribünlerde maddi zarar yaşanırsa Kasımpaşa sözleşmeyi tek taraflı bitirme hakkına sahip.
 Kasımpaşa'nın özellikle siyasi protestoların olması halinde sözleşmeyi bitirme hakkına sahip olacağı yönünden sözleşmeye bir madde koymadıklarını açıklayan Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, konuya
Radyospor'da açıklık getirdi. Öksüz, "Beşiktaş'ın bu olayı basına sızdırmasından rahatsız olduk. Keşke sözleşmenin tamamını basınla paylaşsalardı." dedi.
GEREKİRSE ÇIKARIRIZ
Yapılan sözleşmenin içeriğine dair bilgi veren Öksüz, "Evet biz tek taraflı bitirme hakkına sahibiz. Buna gerekçe olarak stadyuma taraftarların vereceği maddi zararlar, maça geliş ve gidişlerde yaşanan sosyal olaylar yaşanması halinde bu maddeyi işletebiliriz." diye konuştu.
 'Siyasi protesto olursa sözleşmeyi bitirir misiniz?' şeklindeki soruya ise Öksüz, şöyle yanıt verdi:
 "Sahalar spor alanlarıdır. Siyasi protesto ya da slogan alanı değildir. Sözleşmeye özellikle böyle bir madde koydurmadık ama böyle bir durum oluşursa yönetim kurulunda yaptırım uygulayıp, uygulamayacağımız konuda karar alırız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)