E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKasasında nakit olan şirkete yatırım yapın---

Kasasında nakit olan şirkete yatırım yapın

Kasasında nakit olan şirkete yatırım yapın
02 Nisan 2020 - 12:28 borsagundem.com

Ünlü ekonomist El-Erian, “Borsalara henüz girmeyeceğim ama girmek isteyenler için bir planım var” dedi.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Mısır asıllı Allianz’ın baş ekonomi danışmanı Mohamed A. El-Erian, CNBC’ye yaptığı açıklamada piyasaların korona virüs pandemisi nedeniyle düşüş eğiliminde olduğunu savunarak henüz borsaya yatırım yapmayacağını söyledi.

El-Erian ayrıca portföylerine hisse senedi eklemeye meyilli yatırımcılar için bir yol haritası sundu: “Ne kadar nakidiniz olursa olsun kasasında nakit olan şirketlere yatırım yapın.”

Korona virüs yarattığı krizin daha önce hiç yaşanmadığına vurgu yapan ekonomist, piyasaların durumunun yatırımcıların düşündüğünden daha “sofistike” olduğunu belirtti. El-Erian’a göre kimse piyasaların nasıl gelişeceğini kesin olarak söyleyemez.

El-Erian geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, yatırımcıların portföylerinin kalitesini yükseltmek için hala fırsatlarının olduğunu söyledi. Kasasında nakit rezervi olmayan ve ağır borç yükü olan küçük şirketlerdense krize hazırlıklı olan şirketlere yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

Trump yasak kararını eyaletlere bıraktı

Tutucu davranan yatırımcı fırsatları kaçırabilir

Hisse senedi almak için çok erken

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)