E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasapoğlu: Lig maçlarında erteleme gündemimizde yok---

Kasapoğlu: Lig maçlarında erteleme gündemimizde yok

Kasapoğlu: Lig maçlarında erteleme gündemimizde yok
11 Mart 2020 - 10:56 borsagundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Lig maçları planlandığı gibi devam edecek" dedi

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, korona virüs önlemleri kapsamında açıklamalar yaptı. Kasapoğlu, liglerin ertelenmesi ve seyircisiz oynanmasının şuan gündemde olmadığını ifade etti.

Kasapoğlu'nun sözleri şöyle;

- Mart ve Nisan aylarında gerçekleşecek 80'den fazla organizasyon ertelemiş bulunuyor. Listeyi birazdan paylaşacağız.

- Spor tesislerimiz, havuzlarıyla, stadlarıyla dezenfekte noktasında başta sporcularımız, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve bu bilgiye yönelik olarak da ilgili dezenfektanların temin edilmesi sürecinin de uygulamayla birlikte yürütülmesi de bu manayla devam ediyor.

- Konuları anbean takip edip sizleri bildireceğiz. Olumlu gelişmelerde tarihleri öne alabiliriz. Olumsuz durumlarda süre uzayabilir.

- Liglerin ertelenmesi, maçların seyircisiz oynanması gibi bir durum gündemimizde yok. Planlandığı gibi devam edecek."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Psiko11 Mart 2020 13:48

    Bu millet pislik ve vurdumduymazlık yüzünden ölüm rekoru kırabilir.rin tin tin gibi herkes birbirini yalıtıp öpüyor

  • ..11 Mart 2020 11:35

    Bence haziran ayına kadar, okulalr tatil olmalı. toplu mekanlarda buluşmala riptal olmalı. zaten aşıda bulunacak çin ve abd en az 6 ay demişti. 1 yıl kazanabiliriz. ama acilen TV ler hastanelere gitmeli. hastanlerde hijyen yok. özel ve devlet fark etmez. belediy eotobüsleri daha çok hijyenıktır.  tvlere proflar çıkmalı. kolonya ile gözlük, telefon, eller, otombılın belirlier yerleri, lokanta, çey, kahve, vb. alanlarda dikaktli olmalıyız demesi lazım. malum siyasiler ekonomı olarak bakıyor. ya adam gibi önlem al, herşeyi serbest bırak.. önlem masraflı geliyorsada toplu alanları yasakla. maçlar serbest ama bakıyorsun tuvaletlere, fıs fıs desenfekte bırak sabun yok, su akmıyorsa, maçı seyircisiz oynat. ama butuk güvenlikleri ve bililendirmeleri yapıyorsan, izin ver. kapıalrda broşur dağıtılabilir. el yıkama, tuval kullanma, telefon temizliği, vb. tuvaleti kullananlar sigara içince zaten o mıkrop ağızlarına giriyor. ya bilgilendir, yada yasakla

  • Vatandaş11 Mart 2020 11:20

    seyircisiz olsa klüpler batar

  • ekonomist/stratejist11 Mart 2020 11:17

    Stadyumlardaki futbol basketbol valeybol v.b maçların seyircisiz oynanmasi gerekir çünkü buralar kitlesel mekanlardır virüsün hızla yayılmasına ve ölümlerin artmasına neden olur. Yetkililer bir an tedbir almaları gerekir.