E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal'da Ronaldinho bilmecesi---

Kartal'da Ronaldinho bilmecesi

Kartal'da Ronaldinho bilmecesi
04 Ocak 2014 - 03:15 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü'nden "Transfer yok, medya abarttı" şeklindeki açıklamaya rağmen ünlü Brezilyalı'nın transferi konusunda yeni adımlar atılıyor

2013'ün son günlerinde spor camiasında, ünlü Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'a geleceği haberi yayıldı. Futbolcunun menajeri ve ağabeyi Assis'in İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticilerle yediği yemek ve yönetici Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları, transferin gerçekleştiği izlenimini verdi. Ancak aynı gün siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Assis ile nezaket görüşmesi yaptık, transferi medya abarttı" demesi kafaları karıştı.

Hürriyet'te İsmail Er imzasıyla yer alan habere göre ise 4 gün önce Beşiktaşlı yöneticilerle yemek yiyen Brezilyalı yıldızın menajeri ve kardeşi Roberto Assis, Başkan Fikret Orman’ın Amerika’dan dönmesini bekliyor. Siyah beyazlıların, kendilerine yurt dışından en iyi teklifi veren kulüp olduğunu belirten Assis, yakın çevresine “Beşiktaş ile parasal fikir alış verişinde bulunduk. Ronaldinho Türkiye’ye geldiğinde en az 100 bin forması satılır. İstanbul’da kaldığım süre içinde F.Bahçeli, G.Saraylı taraftarlar bile bana Ronaldinho’nun gelmesi halinde formasını alacaklarını söylediler” dedi.


Ronaldinho'nun hem kardeşi hem de menajeri Assis, transfer için olumlu açıklamalar yapıyor.

SATIŞLARDAN 12 MİLYON TL KASAYA GİRECEK

Siyah beyazlı yönetim de dünyaca ünlü yıldızı transfer etmesi halinde bunu ekonomik değere çevirme planları yapıyor. Ronaldinho’nun marka değerinden faydalanmak isteyen Beşiktaş, sambacının 100 bin formasını satmayı hedefliyor. Formaları tanesi 120 TL’den satacak siyah beyazlılar, bu amacını gerçekleştirebilirse 12 milyon TL gelir elde edecek.

ORMAN BEKLENİYOR

Assis, Ronaldinho için 6.5 milyon Euro’da indirim yapmadı. ABD’de tatilde olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, aracı menajer Ayhan Yeşilbaş’ı arayıp, “Pazar günü Türkiye’ye dönüyorum. Geldiğimde bizzat görüşüp bu işi çözeceğim” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)