E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüKarsusan: Olumsuzluklar silsilesi---

Karsusan: Olumsuzluklar silsilesi

Karsusan: Olumsuzluklar silsilesi
19 Kasım 2015 - 15:03 borsagundem.com

Karsusan'da meydana gelen olumsuzluklar hisseye satış getiriyor

Karsusan hissesi düşüşte. Şirketin Sinop'taki fabrikasında yaşanan iş kazası, Borsa İstanbul'un hisseyi Gözaltı Pazarı'na alması ve fabrikada üretimin sona ermesi nedeniyle düşüş sürüyor.
Hisse yüzde 10 oranında düşüşle 3.42 TL seviyesinden işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cem26 Kasım 2015 20:02

    malum kardeşlerin tahtalarından uzak durmak lazım

  • Bank ceo21 Kasım 2015 00:52

    Kervansaray bunların EndexTurev şirketiyle danışmanlık anlaşması imzalamıştı, ve sonrasında kervansaray yatırımcısının içine düştüğü duruma bakın! Zaten danışmanlık verdikleri diğer bütün şirketlerin listesini çıkarılsın manzarayı çok açık görülür!

  • Avo 20 Kasım 2015 13:47

    Alyağı mütiş ama hiç bir zaman gerçekleşmeyen bildirimler serisiyle 1.40 üzerinden dayadılar piyasaya, sonrasında dip fiatlarda çek yatırımcıyı süründürüp bezdir ve tekrar yarı fiatına topla! Oh ne güzel borsa bunlara!

  • Broker Aziz 20 Kasım 2015 07:37

    Etiler hisselerini 1.7 liradan senetle Aydın ıldıza satmaları anlaşılmaz bir durum. Kasaya nakitte girmedi. Oysa aynı hisseleri tahtada 6.oo 8.00 ATA'sında satabilirlerdi hadi diyelim 3 liraya kadar olan banttada satabilirlerdi Ozaman hem şirketin kasaya çok daha büyük oranda kazançlı olacaktı hem nakit direk kasaya girecekti. Hemde tahtada yapacakları satışla Fiat'ın normalleşmesini sağlayarak bildirimde belirtikleri bu fiatlanmalarıım şişirilmiş spekülatif olduğu söylemlerine tutarlı olmuş olurlardı. Nerden baksan ...!?

  • Black sea 20 Kasım 2015 06:45

    Kazalardan dolayı kazazedelere büyük tazminat ödeyeceklerdir ve ayrıca devlete büyük ceza ödeyecektir! Ayrıca Krsan ve Etiler de bedelli kararı almışlardı onaylanmıştı, oladar zaman. geçmesine rağmen niye uygulanamayan koyulmadı. Adela gözaltına gel gel yapıldı

  • Sinop 20 Kasım 2015 06:34

    Fabrikası kapatıldı işleri zor, ne kadar tazminat öder oda belli değil! Şirket feshedilip varlıkları aylağa devredilip yatırımcılarına Alyağ hissesi verilerek yeniden yapılanma mümkünmü acaba. Bunada izin vermeleri zor

  • ihsan19 Kasım 2015 21:42

    ee madem pazardan çıkarcaktınız şimdiye kadar neden pazarda durdu diye sormazlarmı? bunca insan bu hisseyi aldıysa suçu nedir?tahtası açık olan bir hisseden lot alcam ve sonra güm diye tahtası kapanacak . erken uyarı yada başka bir önleyici tedbir yokmu kapatın tümden bist i bitsin bu iş .

  • TUCLK19 Kasım 2015 15:16

    yandık bittik orhan abi yasef suat komisyon aldılar mal satıyorlar yatırımcıya haber verin abi yanmasın kimse. hakan kürklüyü maşa yapmışlar tactr plasp pazarlıyorlar orhan abi.