E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarsan'dan pay devri açıklaması---

Karsan'dan pay devri açıklaması

Karsan'dan pay devri açıklaması
24 Şubat 2021 - 21:05 borsagundem.com

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., dolaylı pay kazanımına neden olan pay devrinin İnan Kıraç'a vekaleten Av. Mustafa Levent Göktaş tarafından gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, dolaylı pay kazanımına neden olan pay devrinin Sayın İnan Kıraç'a vekaleten Av. Mustafa Levent Göktaş tarafından İnan Kıraç hesabına gerçekleştirildiği belirtildi.

Kurum tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle;

22 Şubat 2021 tarihinde Sayın İnan Kıraç'ın vekili Av. Mustafa Levent Göktaş tarafından, Şirketimizin dolaylı pay sahipliğine ilişkin özel durum açıklaması yapılmıştır.

Konuya ilişkin olarak hakim ortağımız Kıraça Holding tarafından yapılan bildirim ile, söz konusu dolaylı pay kazanımına neden olan pay devrinin Sayın İnan Kıraç'a vekaleten Av. Mustafa Levent Göktaş tarafından, Sayın İnan Kıraç hesabına gerçekleştirildiği bildirilmiştir.

29 Eylül 2020 tarihinde KAP'a yapılan açıklamayla da İstanbul merkezli SBK Holding'in, Lüksemburg merkezli Silcolux Investment’i 82 milyon dolara satın aldığı belirtilmişti.

Silcolux, yatırımları arasında Karsan Otomotiv’in de yer aldığı Kıraça Holding’in %45 hissesine sahip.

25 Eylül'de Lüksemburg'da yetkili kuruluşlara bildirilen bu satın alma ile birlikte, SBK Holding Kıraça Holding'in ana hissedarı haline gelmişti.

SBK Holding hisselerini satmaya devam ediyor

Borsa İstanbul, 6 hisse ve 5 yatırımcıya tedbir uygulayacak

Atakule GMYO yüzde 14'lük bedelli için SPK'ya başvuracak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,22
En Yüksek: 10,27
En Düşük: 10,12
Değişim 4,71 %
FK: 79,71
PD / DD: 3,96
İşlem Hacmi 27.316.770
Toplam Adet: 2.678.385
Ağırlıklı Ort.: 10,17
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)