E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarsan’dan Bertone açıklaması---

Karsan’dan Bertone açıklaması

Karsan’dan Bertone açıklaması
31 Mart 2014 - 17:28 borsagundem.com

Karsan'ın büyük yankı uyandıran İtalyan devi Bertone'nin satın aldığı haberleriyle ilgili açıklama yaptı

Karsan’ın İtalyan tasarım devi Bertone’yi satın aldığına dair haberlerin çıkması büyük heyecan uyandırırken, şirket tarafından yapılan açıklama da ne satın alma ne de satın alma girişiminin olmadığı belirtildi.

Karsan’dan  KAP’a yapılan açıklamada şöyle denildi;

Bugün basında çıkan, Karsan'ın İtalyan tasarım şirketi Bertone'nin marka ve İtalya'da yer alan müzesinin tüm haklarını satın aldığına ilişkin haber nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.
Şirketimizin Bertone'nin satın alınmasına yönelik herhangi bir kararı ya da çalışması olmadığı gibi,  Şirketimiz tarafından Bertone'ye yapılmış herhangi bir ödeme de bulunmamaktadır.  Basında çıkan haberlerde  bahsi geçen Silcolux S.A., Şirketimizin iştiraki değil aksine, hakim ortağımız Kıraça Holding A.Ş.'nin paylarının %45'ine sahip olan Şirkettir. Bu bağlamda, Bertone markası ile ilgilenen tarafın  Silcolux S.A. olduğu, basında çıkan habere ilişkin olarak ilgili basın kuruluşlarına yazılı bilgilendirmede bulunulacağı, Karsan'ın habere konu süreçle bir ilgisinin bulunmadığı hususlarını kamuyla paylaşmak isteriz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 13,15
En Yüksek: 13,47
En Düşük: 13,08
Değişim -0,90 %
FK: 18,59
PD / DD: 2,26
İşlem Hacmi 289.242.066
Toplam Adet: 21.760.463
Ağırlıklı Ort.: 13,32
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)