E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarsan İtalyan devi Industria Italiana Autobus'den sipariş aldı---

Karsan İtalyan devi Industria Italiana Autobus'den sipariş aldı

Karsan İtalyan devi Industria Italiana Autobus'den sipariş aldı
13 Mayıs 2019 - 16:08 borsagundem.com

Industria Italiana Autobus, Karsan'a 61,3 milyon euro tutarında yeni tam ve yarı mamul otobüs üretim siparişinde bulundu

BORSAGUNDEM.COM

İtalya merkezli bir otobüs üreticisi Industria Italiana Autobus, Karsan'a 61,3 milyon euro tutarında yeni tam ve yarı mamul otobüs üretim siparişinde bulundu. Ayrıca siparişin 2019 yılı içinde üretilerek teslim edilmesi planlandığı belirtildi.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Industria Italiana Autobus S.p.A. (IIA) arasındaki Tesis Kullanım Sözleşmesi çerçevesinde, IIA, 2019 yılı içinde iş bu açıklama tarihi itibarıyla farklı müşteriler için ayrı ayrı zamanlarda Şirketimiz'e 61.3 milyon Euro tutarında yeni tam ve yarı mamul otobüs üretim siparişinde bulunmuş olup, söz konusu siparişlerin sipariş programına göre 2019 yılı içinde üretilerek teslim edilmesi planlanmaktadır. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)