E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarsan: İhale hakkında resmi bir bildirim yapılmadı---

Karsan: İhale hakkında resmi bir bildirim yapılmadı

Karsan: İhale hakkında resmi bir bildirim yapılmadı
16 Eylül 2019 - 18:00 borsagundem.com

Karsan, ABD Posta Servisi Yeni Nesil Dağıtım Aracı İhalesi hakkında resmi bir bildirim yapılmadığını, resmi bildirimde bulunulması durumunda açıklamada bulunacaklarını açıkladı.

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bu açıklama, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II-15.1 "Özel Durumlar  Tebliği"nin, "Haber ve söylentilerin doğrulanması" başlığını taşıyan 9'uncu maddesi hükümleri kapsamında yapılmaktadır. Bugün bazı basın - yayın organlarında, Şirketimizin de katılımcısı olduğu "ABD Posta
Servisi Yeni Nesil Dağıtım Aracı İhalesi"nde araçların üretimine ilişkin kararın ihale mercii tarafından 2020 yılına ertelendiği ve siparişin tek firma yerine birden fazla firma arasında bölüştürülebileceğine ilişkin haberler çıktığı görülmüştür. Gazete haberinde yer alan bilgilere ilişkin olarak Şirketimize ihale mercii tarafından yapılmış herhangi resmi bir bildirim bulunmamakla beraber,
Şirketimiz medyada çıkan haberlere yönelik olarak ihale merciinden bilgi talebinde bulunmuş ve konuyla ilgili olarak ihale katılımcılarına bu aşamada ihale mercii tarafından resmi bir bildirim yapılmayacağını öğrenmiştir. İhale mercii tarafından Şirketimize resmi bir bildirim yapılması halinde, gerekli açıklama derhal Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanacaktır."

Karsan için üzücü haber ABD'den geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)