E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiKARGU'ların TSK'ya teslimatı sürüyor---

KARGU'ların TSK'ya teslimatı sürüyor

KARGU'ların TSK'ya teslimatı sürüyor
10 Nisan 2022 - 16:12 borsagundem.com

Savunma Sanayii Başkanı (SSB) İsmail Demir, yerli insansız hava muhabere aracı KARGU’nun yeni teslimatlarının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) gerçekleştirildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ tarafından üretilen sistemin görüntüleriyle birlikte teslimat sürecine ilişkin bilgi verdi.

İsmail Demir, "KARGU teslimatlarına devam ediyoruz. Güvenlik güçlerimizin harekat sahasında elini güçlendiren KARGU'nun yeni teslimatlarını Türk Silahlı Kuvvetlerine gerçekleştirdik. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

"Kamikaze İHA" olarak tanınan KARGU'nun, benzerlerinden üstün özelliklerine dikkat çekilen videoda da bu sistemin artırılmış görev süresi, artırılmış görev irtifası, düşük ses seviyesi ile hızlı, çevik, akılı ve güçlü bir yapıda olduğu kaydedildi.

Savunma sanayii hisseleri ESG yatırımına mı dönüştü?

 

Türk savunma sanayisi için ambargolar kalkıyor

 

Savunma ve havacılıkta Ukrayna'ya rekor ihracat!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)