E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarakaş Atlantis pırlanta üretimine başlıyor---

Karakaş Atlantis pırlanta üretimine başlıyor

Karakaş Atlantis pırlanta üretimine başlıyor
10 Temmuz 2013 - 10:06 borsagundem.com

Türkiye'nin en büyük altın ve mücevherat markalarından biri olan Karakaş Atlantis pırlanta üretimine başlıyor

Türkiye'nin en büyük altın ve mücevherat markalarından biri olan Karakaş Atlantis, pırlanta üretimine başlıyor. Yeni girecekleri bu üretim kolunda 18 ayar tek taş, üç taş, beş taş, tamtur pırlanta ve coronet yüzük üretecek olan marka, üretim hızına paralel olarak iş istihdamının ortaya çıkacağını öngörüyor.
    Karakaş Atlantis Yönetim Kurulu Üyesi Elif Karakaş'ın anlatımıyla Karakaş Atlantis, pırlanta üretimine başlıyor. Yeni girecekleri üretim kolu ve pazara kendi pırlanta modelleriyle giriş yapacak olan marka, 18 ayar tek taş, üç taş, beş taş, tamtur pırlanta ve coronet yüzük üretecek.
    Üretim sürecinde kendi modellerini tasarlayacak olan Atlantis, böylelikle maliyetleri minimum düzeye indirmeyi hedefleyecek. Üretilen modeller HRD sertifikalı olarak ve şirket garantisi altında satışa sunulacak. Aynı zamanda Elif Karakaş, müşterinin kendi özel hissedeceği çoğu aksesuar ve promosyonların da satış anı kendilerine taktim edileceğini de belirtti.
    Karakaş Atlantis Yönetim Kurulu Üyesi Elif Karakaş, konuya ilişkin olarak şu açıklamada bulunuyor: "Karakaş Atlantis olarak pırlanta üretimine başlayacak olmamız bizde apayrı bir heyecan uyandırıyor. Yeni gireceğimiz bir üretim kolu ve pazara kendi modellerimizi tasarlayarak giriş yapacağız. Şimdilik hazırlıklarımız devam ediyor. Üretim parkurunda kendi modellerimizi üretip maliyetleri minimuma indirerek daha fazla üretim ve satışa odaklanacağız. Üretilecek olan ürünlerimiz HRD sertifikalı olarak ve şirket garanti sertifikası ile özel kutusunun içerisinde özel bir sunumla satışa sunulacak. Üretime başlayacağımız pırlanta departmanımız ile üretim hızının artmasını bekleyeceğiz ve hızımıza paralel olarak iş istihdamını da artıracağız. Ürünlerimiz 18 ayar tek taş, üç taş, beş taş, tamtur pırlanta ve coronet yüzük olarak üretilecek" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Omer15 Ağustos 2013 14:20

    Lot u 2,5 TL den millete sattiklari hisseleri halen deger kaybetmeye devam ediyor.Milleti aldatarak baslangicta 3 ay hisseleri satmazsaniz %30 kar verecegiz dediler bu bile zararimizi kapatmadi.Daha sonra ise temettu dagitacagini ilan ettiler aradim sordum sadece 30 TL imis vs...simdide milleti nasil aldatiriz... zehir olsun....