E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKarabağ'da kritik bir kent daha işgalden kurtarıldı---

Karabağ'da kritik bir kent daha işgalden kurtarıldı

Karabağ'da kritik bir kent daha işgalden kurtarıldı
04 Ekim 2020 - 15:20 borsagundem.com

MSB, Azerbaycan güvenilir kaynaklarından alınan bilgilere göre Cebrail kentinin de işgalden kurtarıldığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Azerbaycan ordusunun, Karabağ bölgesinde kritik öneme sahip Cebrail'i işgalden kurtardığını bildirdi.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Azerbaycan güvenilir kaynaklarından alınan bilgilere göre, Azerbaycan ordusu Büyük Mercanlı, Maralyan ve Şeybey köylerinden sonra Karabağ bölgesinde kritik öneme sahip Cebrail kentini de işgalden kurtardı" bilgisi paylaşıldı.

ALİYEV'DE DOĞRULADI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de, Cebrail kentinin ve birkaç köyünün işgalden kurtarıldığını duyurdu.

Aliyev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Azerbaycan ordusu Cebrail şehrini ve bölgedeki birkaç köyü kurtardı. Azerbaycan ordusuna sevgiler! Karabağ Azerbaycan'dır" ifadelerini kullandı. 

Ermenistan Gence’yi vurdu: Ölü ve yaralılar var

10 yerleşim bölgesine daha Azerbaycan bayrağı dikildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum05 Ekim 2020 07:30

    Bay Kemal ses ver!  Sahi bunlar neden böyle sessiz?   Bıden den gelecek mesajı mı bekliyorlar?

  • ANYAN BARIŞYAN04 Ekim 2020 21:31

    Nikol Paşinyan yaktın ülkemizi.dolduruşa ve tecrübesizliğin ülkemiz kurbanı oldu.karabağ gitti umarım ermenistan da elimizden gitmez.ülke ekonomimiz bemberbat idi daha daha berbat oldu.senin hırsın yüzünden.azerbeycan ı çok küçümsedik.ama artık yapacak bir şey yoktur.en az 10-50 000 arası gençimiz bu savaşta ölecek binlerce tank ve askeri teczizat da ziyan olacak.yoksul idik tamamen bittik resmen.

  • mehmet04 Ekim 2020 22:01

    AZerbaycan Türk'ü ermeni halkına zorba davranmaz. ermeni liderleri diaspora ayağına AB ve Abd den gelen yardımların kaymağını yiyorlar. karşılığında da savaş naraları atıp gece baskınları yapıyorlar. ermeni ordusu meksika çeteleri gibi. ciddi bir ülke duruşu yok. En iyisi ermenistan devleti yeni bir rejime  ve demokratik bir anlayışa sahip olsun. Ermeniler de Azeri Türkleri de kurtulsun.

  • HÜLYA KOBALT04 Ekim 2020 21:27

    söyle bir araştırma yaptım karabağ da sekiz adet vilayet var imiş.eğer büyük bir olay olmaz ise 20 günü azerbeycan işi bitirir.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ04 Ekim 2020 21:14

    Savaş böyle gider ise Ermnistan ın erkek nufusu kırılacak ve kadınları kocasız kalacak ve nufus yapısında olumsuz bir durum oluşacak.

  • Nedim04 Ekim 2020 16:50

    Gazanız,  Zaferiniz mübarek olsun!  Son ana kadar bu alçakların  sivillere karşı saldırısına baktığında bunlara teslim  olana kadar aman verilmemesi gerektiği açıktır.  Yoksa 1 haftada çok kolay silah bulurlar.  Karabağ katliamının sorumlularından  Sarkisyan denen alçak ve diğerleri de  derhal Azerbaycan teslim edilmesi şartıda  teslim maddeleri içinde olmalıdır.

  • Helal04 Ekim 2020 15:58

    MASAALLAH KOCLARIM.

  • Ahmet 04 Ekim 2020 15:50

    Ne varsa müslümanlarda var diğerleri tam medeniyet düşmanı

  • Mehmet04 Ekim 2020 15:37

    Ermeni ordusu orrdu değil çetedir. Ermenileri bu cetelerden kurtaralım. .. onlar da rahat eder. Erivan i kusatalim

  • Atakan05 Ekim 2020 08:18

    Ermenileri değil toprağımızı kurtarıp alalım onlar ne halt ediyorlarsa etsinler canları cehenneme

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU04 Ekim 2020 21:19

    Her yerde büyük oyunlar ve kumpaslar kurulmaktadır.Askeri gücümüzü her gün bir yöne cekerek başka bir yerden ülkemize sanki saldırmak istiyorlar.o yüzden çok mecbur kalmadıkca müdahale yapmamalıyız.zaten vermiş olduğumuz teknik ve askeri teczizatlar azerbeycan rusya karışmadıktan sonra ermenistan ı hal eder.bizler yakında tekrar suriye ye pkk lıra operasyonlar yapmamız gerekmektedir.eğer yapmaz isek burada bir pkk devleti kurucaklar bu oyunu gören hükümet bir aya kalmaz operesyonlar yapacaktır.ama bunları hdp nin uydusuna giren chp bunları görememekte.bu işler her kesin harcı değildir.ülke yönetmek öyle otomobil sürmeye benzemez.

  • mehmet04 Ekim 2020 18:29

    Haydar Beye cevap olsun: israil ve yahudi lobisi Azerbaycan'dan yanadır. hal böyle iken Erivan'ı kuşat.. masaya güçlü kozlarla otur  ve Azerbaycan ve Nahcivan'ı birleştir. hedef iran'la ermenistan'ı ayırmaktır. mevcut aşırı mihrak Faşist ermeni yöneticilerini rezil ve rüsvay Et!. bunu şimdi yapamazsak 20 yıl sonra bunlar daha da güçlenerek gelecektir. hatırla!: Kıbrıs'ı batılı güçlerin gözlerinin içine baka baka aldık. kararlı olursan bunlar olur

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU04 Ekim 2020 17:10

    O kadarına izin verirlermi bunca başımızda dert var iken öyle bu işler kolay değildir heleki şimdi çağda.