E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKapanma kararı alan Galata Menkul'den son çağrı---

Kapanma kararı alan Galata Menkul'den son çağrı

Kapanma kararı alan Galata Menkul'den son çağrı
05 Mayıs 2020 - 20:51 borsagundem.com

Kapanma başvurusunda bulunan Galata Menkul Değerler'den hizmet alan müşteriler, hak kaybına uğramamaları için uyarıldı

Tüm faaliyet izinlerinin iptal edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuru yapan Galata Menkul Değerler'e ilişkin müşterilere hak kaybına uğramamaları için önemli bir çağrı yapıldı.

İptal başvurusunun Kurul tarafından uygun görülmesi halinde şirketin sermaye piyasası faaliyetlerini durduracağı ve aracı kurum olma niteliğini kaybedeceği ifade edilen SPK duyurusunda, söz konusu şirketten yatırım hizmet ve faaliyetleri ile yan hizmetlerle ilgili olarak herhangi bir hak ve alacağı bulunduğu iddiasında olan müşterilerin dava açılmış olması halinde dava açıldığına ilişkin mahkemeden alınacak derkenarı, takip yapılması durumunda takibe ilişkin belgeleri ya da aracı kurum nezdindeki hesabı ile mutabık olmadığı tutara ilişkin beyanı ilan tarihinden itibaren 3 ay içinde Galata Menkul'e ve SPK'ya göndermeleri gerektiği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sahipsiz Yatırımcı06 Mayıs 2020 10:43

    Batma nedenini bilemem.Ancak bu piyasada Aracı kurumların batması yeni deği.Bu adamlar birbirlerini bile batırabilir .Burası kurtlar sofrası o ne denle küçük yatırımcı da çok dikkatli olmak zorunda.Belki ismini bile çok kimse hatırlamıyor ama benim elimde Koruma Tarım ile metaş hisseleri kaldı, Bu ülkede patronlar zengin, ama şirketleri fakirdir.

  • Hamid06 Mayıs 2020 21:12

    Haberi okumadan almışsın eline sazı.

  • Aracı kurum06 Mayıs 2020 00:51

    2.000.000 usd, ufak bir aracı kurumun fiyatı

  • ZEYREK ZEMHERİ05 Mayıs 2020 23:02

    yakında çok Aracı kurum batacak bununla birlikte de küçük yatırımcı bir daha yani bir kaç sene zor borsaya girecek yatırımcı buluruz.ben şahsen dükkanı kapatıp her sene yantığım gibi hisse senetlerini boşaltıp altın ve dövize geçtim ramazandan sonra tatile çıkmayı düşünüyorum.amacım yunanistan da tatil yapmak bir sıkınzı olur ise tekne ile de yurda dönerim.

  • HEKTURES05 Mayıs 2020 21:49

    YAF MENKULLERDE YATIRIMCI T C NODAN  SORGULAM OLMALI. GALATA MENKUL NEDİR NERDE YETKİLİ ALDIK MI YOK MU KİM BİLECEK TILALR ÖNCESİNİ. SPK NE İŞ YAAPR. ALIM SATIM LSİTELER ONLARDA DEĞİL Mİ. NEDNE MÜŞTERİELRİNİ BİLGİLENDİRTTİRMEZ. BURD AHİSSENİZ VAR DİEYE. NE BİÇİM SİSTEMLE RKURULMUŞ.

  • thor06 Mayıs 2020 09:19

    çok doğru.SPK işini yapsın.Bütün varlıklar SPK ya devredilir,hisse kalmışssa takasbanka devredilir.Benim galata ile ne işim kalır ne gücüm.Kesiyorlar haracı oturup yiyorlar.

  • CAN05 Mayıs 2020 21:35

     ŞAHSİ KANAATİM BU ÜLKEDE BORSA YATIRIM YERİ DEGİL KOMLE KAPANIP DAHA FAZLA YATIRIMCININ BATMASININ ÖNÜNE GEÇİLMELİ ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDE KÜÇÜK YATIRIMCININ HİÇ ŞANSI YOK AMA VURGUNCU VE SOYGUNCU PATRONLAR VARLIKLARINI BELKİDE BİNE KATLADI.ARAŞTIRMA YAPILDIGINDA RIZA GALİP VURGUNDAN VARLIGINI BİNE KATLADIGI GÖRÜLECEKDİR.