E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKapalıçarşı artık pazar günleri de açık olacak---

Kapalıçarşı artık pazar günleri de açık olacak

Kapalıçarşı artık pazar günleri de açık olacak
27 Ekim 2016 - 14:44 borsagundem.com

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kökler, çarşının artık pazar günleri de açık olacağını duyurdu.

Kapalıçarşı'nın artık pazar günleri de açık olacağını duyuran Kökler, turistlerin pazar günü de Kapalıçarşı'yı gezmek istediğini, açmak ya da kapanış saatlerini ertelemek gerektiğini söyledi. Sputnik'in haberine göre bu durumun birçok tedbiri de beraberinde getirdiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Kökler şöyle konuştu: "Kapalıçarşı'nın birçok esnafı bu konularda biraz daha rahat, saat 18.00'de kapatırlar. Pazar günü açarlar mı bilemeyiz. Eski köye yeni adet getirmek kolay değildir. Açılsa iyi olur diye düşünüyoruz ama burayı AVM mantığında göremeyiz adam açmak isterse açar, istemezse açmaz. Fakat biz alışverişin artırılması ve turist hareketinin pazar günü de olabilmesi için deneyeceğiz. Belki zaman içerisinde oturur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • müşteri 27 Ekim 2016 15:00

    insanlar sadece geziyorlar. Alışveriş yapacak ne turist var ki Avrupalı turist artık gelmiyor.Araplar da çok ucuz mal istiyor.Elde var sıfır.