E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKapadokya Üniversitesi Rektörlüğü'ne Karasar atandı---

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü'ne Karasar atandı

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü'ne Karasar atandı
11 Aralık 2021 - 06:34 borsagundem.com

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Karasar atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatlarında atamalar yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı Cumhurbaşkanı kararı ile Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Hasan Ali Karasar atandı. 

Resmi Gazete'de yer alan atama kararının "2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri" gereğince yapıldığı ifade edildi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan İş Başmüfettişliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince İş Müfettişi Ufuk Yüksekova atandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açıkl bulunan;

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne İsmail Çalgan, Edirne Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne Selim Ak, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Nedim Aslan,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince atandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesininin 2'nci maddesi gereğince görevden alındı.

Milli Eğitim Bakanığı'nda açık bulunan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürdüğü'ne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan atanmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)