E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKAP'a bildirdi! Galatasaray'dan yeni transfer bombası---

KAP'a bildirdi! Galatasaray'dan yeni transfer bombası

KAP'a bildirdi! Galatasaray'dan yeni transfer bombası
01 Eylül 2019 - 23:03 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada Andone için görüşmelerin başladığı bildirildi

Radamel Falcao transferini bitiren Galatasaray'dan bir bomba daha. Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Florin Andone'nin kiralanması için görüşmelerin başlandığı bildirildi. 

Kulüpten KAP'a gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Florin Andone'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

LEMİNA GELİYOR

Bu arada Sarı Kırmızılı ekip, Southampton forması giyen Mario Lemina'yı yarın öğlen saatlerinde İstanbul'a getirecek. Monaco'nun süperstarı Falcao'yu kadrosuna katan Cim Bom, gözünü orta saha transferine çevirdi. Çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, Mario Lemina transferinde önemli bir yol katetti.

Fransız yıldız, yarın öğlen saatlerinde Galatasaray'la transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a gelecek. 26 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK02 Eylül 2019 11:17

    futbolumuzu bitirdiler.alttan bizimkiler gelmiyor.hep yaşlı,pili bitmek üzere olan futbolcuları getirip bir seneyi kurtarmak için alıp milletin gözünü boyuyorlar.nerde ise Türk futbolcuların yer almadığı bir liğ izliyoruz.futbol şirketleri böyle olunca hepside batmak üzereler.

  • Arif02 Eylül 2019 09:09

    Türk futbolu batsın gitsin. American futbolu oynarız. Hem bizim ırka uygun

  • Kâmil 02 Eylül 2019 00:01

    Geçen seneki fenerin haline düşmeyin sonra... falcao aldığınıza pişman olacaksınız

  • Sinyor01 Eylül 2019 23:40

    Habere gelince 4 buyukler bomba, harekat, taarruz, mujde...icraata gelince fisssssss... Turk takimlari avrupa kupalarinda mart gelmeden annemizin ligine doner... Avrupanin en yasli ve en borclu ligiyiz.... Hayaller şampiyonlar ligi, gercekler urfa kendirgücü...