E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Kanuni' sandık başında---

'Kanuni' sandık başında

'Kanuni' sandık başında
30 Mart 2014 - 12:33 borsagundem.com

Kanuni Sultan Süleyman rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Halit Ergenç, oyunu kullandı

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Anadolu Otelcilik ve Meslek Lisesi’nde kullandı. Oy kullanmaya gelirken kapıda gördüğü yürüme güçlüğü çeken yaşlı bir adamın koluna girerek yardım eden ünlü oyuncu Halit Ergenç, takdir topladı.

Yaşlı adamı oy kullanacağı sınıfa kadar götüren Ergenç, "Hayırlısı olsun inşallah. Herkes için hayırlı olsun. Sonuçta herkes gidecek ve fikrini belirtecek, umarım hepimiz için iyi olur" dedi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’e vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Birlikte oy kullanan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, okuldan el ele çıktı. Bergüzar Korel debasın mensuplarının sorusu üzerine, "Aydınlık bir Türkiye istiyoruz o yüzden geldik vatandaşlık görevini yaptık. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i31 Mart 2014 09:41

    Basın basın adam Kanuni mi insanlara gaz vermeyi bırakın acaba Kanuninin tırnağı olabilirmi

  • hakkı dev30 Mart 2014 12:58

    biz de zamanında akp aydınlığa götürür demiştik şimdi karanlığa götürmeye başladı...akp ye kırmızı ışık, stop... yeter arık tam cukkacı çıktılar...