E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKandil'de TÜRK SİHA korkusu: PKK'lılar saklanıyor---

Kandil'de TÜRK SİHA korkusu: PKK'lılar saklanıyor

Kandil'de TÜRK SİHA korkusu: PKK'lılar saklanıyor
01 Ocak 2022 - 09:30 borsagundem.com

ABD merkezli PBS News, terör örgütü PKK’nın Irak’taki kampına girdi. Haberde “PKK’nın tüm üst düzey yöneticileri Türk SİHA’ları nedeniyle saklanıyor” denildi

Türk güvenlik birimlerinin terör örgütlerinin inlerine yaptığı nokta atışı operasyonlar sahada etkisini göstermeye devam ediyor. Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar, ABD basınına konu oldu. ABD merkezli PBS News sitesi, terör örgütü PKK'nın militan kampına girdi.

SİHA'LARA DİKKAT ÇEKİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son zamanlarda terör örgütü PKK'lıları Irak'ın kuzeyinde saklandıkları bölgelerde etkisiz hale getirdiği belirtilen haberde Türk savunma sanayisinin geliştirdiği silahlı ve silahsız insansız hava araçlarına (İHA/SİHA) dikkat çekildi.

SAKLANIYORLAR

Irak'ın kuzeyine röportaj için giden Amerikalı muhabir Simone Foltyn, Türk SİHA'larından korkup saklanan terör örgütü PKK yöneticileriyle görüşemediğini aktardı. Bölgede Türk İHA'larının Kandil'de de sürekli gözetleme yaptığını aktaran muhabir Foltyn, "PKK sözcüsü röportaj için bizimle bir araya gelemedi" ifadelerini kullandı.

Haberde terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinin Türk SİHA'larından dolayı yaşadığı endişe bu şekilde aktarıldı. Böylece terör örgütünün üst düzey yöneticilerinin yaşadıkları korku bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. PKK'nın ABD ve Avrupa Birliği tarafından da terör örgütü olarak kabul edildiği detaylarına da yer verilirken, bölgedeki peşmergenin ise terör örgütü PKK'nın varlığından rahatsızlığı kaydedildi.

Yargıtay'dan 'alkolik koca' kararı! Eve sarhoş gelen eş şimdi yandı

 

Rusya Devlet Başkanı Putin’den yeni yıl mesajı

 

Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile sınır hattında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı14 Ağustos 2022 14:50

    robot köpek yapıp  gece görüşlü ful sensörlü 50 grm. en kuvvetli patlayıcı  kandilin giriş çıkış  yan yol üst yol  pusula  garguları  sallalım  bitsin bu iş  ikmal yolu kesisin yeter artık bıktık 40 yıldır yav.sen yavrularımızı koru yarab.

  • RAMO CANCAN02 Ocak 2022 11:22

    MİLLET AKILLI DAVRANIP  MUHALEFETE OYUNU VERMEZ İSE BİZ BUNLARI BİTİRİRİZ.YOK VERİRLER İSE BUNLARI YURT İÇİNE ALIRLAR DEVLET DAİRELERİNE MEVCUTLARI İŞTEN ÇIKARTIP HEPSİNİ İŞE ALIRLAR.İSTANBUL BELEDİYESİNDE BÖYLE OLMUŞ.DAHA ÖNCE 15 BİN KİŞİ İLE HİZMET VEREN BELEDİYE ŞİMDİ 45 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR İMİŞ ANKARA BELEDİYESİ DE OLMAK ÜZERE HER İKİSİNİN FİNANSMAN OLARAK BATTIĞI TV PROĞRAMLARINDA SÖYLENMEKTEDİR.

  • Koyun mübarek hayvan ama02 Ocak 2022 20:19

    Hadi oradan akkoyun

  • Hakan01 Ocak 2022 14:00

    Kandilde siha korkusu ibb de soruşturma korkusu var Şehitlerimin sayesinde siyaset yapan pkk koruyucusu alçaklar Siz daha bir şey görmediniz

  • Vatandaş01 Ocak 2022 10:28

    ABD-PKK OMUZ OMUZA TÜRKİYE KOYUYOR İKİ DOMUZA..!

  • metin 01 Ocak 2022 10:03

    amerikan p.cleri 

  • Alp01 Ocak 2022 15:28

    BOP yazan zubuk..sana artik kargalar guler yemezler...tayyip..bahceli..kòkunù kazidi...sen hala ..uyu..

  • . 01 Ocak 2022 10:40

    Bop eşbaşkanı duymasın