E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKanarya transfer atağında!---

Kanarya transfer atağında!

Kanarya transfer atağında!
01 Ocak 2011 - 21:12 borsagundem.com

Devre arasında yapılacak transferlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Fenerbahçe'de transfer girişimleri sonuç almak üzere. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; Fransa pazarında ve Belçika ligindeki girişimlerden Makoun ve Anele için olumlu girişimler olurken, Taiwo'dan hayır yanıtı geldi.
Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Fenerbahçe'nin Makoun transferinde İngiliz Kulübü Aston Villa'yı geride bıraktığını yazdı. Sarı-Lacivertliler, 7 milyon euro bonservis isteyen Kulübü Lyon ile pazarlıklarını sürdürürken, Kamerunlu orta saha oyuncusu gelişmelerin sonucunu bekliyor.
L'Equipe Gazetesi; "Fenerbahçe 7 milyon euroya Makoun'u alacak. Kamerunlu orta saha oyuncusu artık Niang ve Dia'nın takım arkadaşı olacak' diye yazdı.
Bu arada Marsilya'nın Nijeryalı sol beki Taiwo ise menajeri vasıtasıyla Türkiye Ligi'ni düşünmediğini açıkladı.
Öte yandan Genk'te forma giyen Anele'nin transferinde sona yaklaştığı iddia edildi. Belçika'nın Genk takımında oynayan Güney Afrikalı defans oyuncusunu Aykut Kocaman'ın yakından takip ettirdiği ve Anele ile idari menajer Hasan Çetinkaya'nın temas kurduğu öğrenildi. 23 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'de oynamayı kabul ettiği ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)