E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKanal istanbul'un detayları bugün açıklanacak---

Kanal istanbul'un detayları bugün açıklanacak

Kanal istanbul'un detayları bugün açıklanacak
15 Ocak 2018 - 08:45 borsagundem.com

Kanal İstanbul projesiyle ilgili büyük gün bugün. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bugün düzenleyeceği basın toplantısında Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları anlatacak

Bakan Arslan, bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011'de açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları paylaşacağı basın toplantısı düzenleyecek.

5 ALTERNATİF ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Daha önce proje kapsamında 5 alternatif üzerinde çalışıldığını belirten Arslan, söz konusu çalışmanın tamamlandığını söylemişti.

Arslan, projenin, yap-işlet-devret kamu-özel iş birliği karma modeliyle yapılacağını, Kanal İstanbul çevresindeki yapılaşmanın kentsel dönüşümle çözüleceğini kaydetmişti.

DÜNYADA ADINDAN BAHSETTİRECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda AK Parti Grup toplantısında yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı: Kanal İstanbul Projesi, inşallah bu yıl içerisinde onun da ihalesi yapılacak, dünyada adından bahsettirecek en önemli yatırımlardan biri olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)