E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKanal İstanbul ihalesiyle ilgili Limak'tan açıklama---

Kanal İstanbul ihalesiyle ilgili Limak'tan açıklama

Kanal İstanbul ihalesiyle ilgili Limak'tan açıklama
28 Şubat 2019 - 21:14 borsagundem.com

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kanal İstanbul projesi ile ilgili, “Bu yılın Haziran ayına kadar ihalenin yapılacağını ve bu sene işe başlanacağını tahmin ediyorum” dedi.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Kanal İstanbul projesinin bu yıl ihale olacağı ve bu yıl işe başlanacağı tahmininde bulunan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Haziran ayına kadar ihalenin yapılacağını tahmin ediyorum. Hem onun hem de tüp geçit projesinin. Bununla beraber Yap-İşlet-Devret modeliyle yeni otoyolların da ihale edileceğini beklemekteyim” dedi.

"Bardağın dolu tarafını görmek mecburiyetindeyiz”

Türkiye’nin ekonomisine güvendiklerini ifade eden Nihat Özdemir, “ Türkiye’nin yaşayacağı enflasyonu bu sene yüzde 15’e getireceğiz. Yeni ekonomik programı uygulamaya ve disipline devam edersek Türkiye bu sıkıntıdan çok çabuk sıyrılacak. Şubat ayında bir iyileşme bekliyoruz. Mart’ta daha iyi olacak. İnşallah ikinci çeyrekte de Nisan ayından itibaren Türkiye’deki düzelmeyi hızla yaşayacağımıza inanıyoruz. Biz iş adamları her zaman bardağın dolu tarafını görmek mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • As01 Mart 2019 23:07

    Hala anlamadılar bu ülkeniin batmak üzere oldunu yada onun için uğraşıyorlar bu ülkenin beton yığınlarına değil teknolojiyee fabrikalara katmadeğeri yüksek ürünleri üretmeye tarım ve hatvancılıkda seferberliğe ihtiyacımız var anlayın artık ikinçi bir finansal kırizi kaldırmaz bu ülke dönün şu hatalarınızdan

  • Gs mağduru 01 Mart 2019 22:31

    Arkadaşlar bir de olumlu yaklaşım lütfen bu ne tepki kanal İstanbul hem stratejik hem ekonomik kalkınmamıza yardım edecek 1 milyon kişiye iş sağlayacak belki bundan neden rahatsız oluyorsunuz hem borsada işlem gören gyo olumlu etkilenir sanıyorum bu hafta belli ederler ....KESİBLİKLE ALIM SATIM TAVSİYESİ OLAMAZ ŞAHŞİ̇ KANAATİR

  • Yeni Türkiye 01 Mart 2019 21:45

    Sayın hükümet büyüklerimize sesleniyorum... Buradaki arkadaşların ( ki sayılarını çok sanan azlar) genel fikri bu projenin durdurulması. Onlar proje deyince şunu anlıyorlar: Bir banka kurun sonra CHP yi ortak edin. Amma sanırım bu sefer AK PARTİyi ortak yapsanız da bir itirazları olamaz. Sonra kardan bir kısmını da oraya buraya verin diye yasa çıkarın. Alın size yatırım . Neymiş öyle fizibilite proje falan... Bu nidalara kulak verin, yeşili yakmayın, nadan olmayın... sonrası mı ??? Onu da yine onlara sormalı !!!

  • cingöz01 Mart 2019 09:22

    Çalışanın SSK kesintisi 1.150 lira. Yeni SSK emeklisi maaşı 1000 lira. Akılsızı çok olan memleketi ip üstünde hoplatırlar

  • cemil01 Mart 2019 09:03

    2.5 milyon kişiye iş dedikleri kanal olmalı. Verecen kazma kürek kazsınlar. Yahu rant rant nereye kadar İstanbullu parçalayacaksınız

  • Taşeronlara parasını ödeyin01 Mart 2019 00:57

    Müteahhit arkadaşlarına söyle işçilere ,taşerona parasını ödesinler.Asgari ücret alana aylardır maaş vermeyenlere söyle.Ankara Etlik şehir Hastanesi ve diğerlerinde olanı söyle.Yazık bu gariban işçilere devlet bu müteahhitlere para ödemesin.Londrada komple sokak satın alanlar mı Kanal İstanbul u yapacak.Devlet müteahhite iş verme çünkü onlar işçiye maaşını vermiyor ...

  • Bence kanal Ankara yapılmalı28 Şubat 2019 23:40

    Karadeniz’den Akdeniz’e kadar yararak bu arada iç Anadolu illerimize deniz getirir ve sahil turizmi yaratırız.Balıkçılık yapan karnını doyurur.Çok faydalı bir proje olur.100 milyar dolar Kanal İstanbul kaynağımız zaten hazır .500 milyar dolar da buna harcayalım.Çimento sanayicileri ,müteahhit arkadaşlar bekliyor.Patates soğan ithal ederiz önemli değil,Kanal önemli .

  • Şule Çilingiroğlu 28 Şubat 2019 23:21

    İnşallah yapamazsınız. İstanbulu perişan ettiniz zaten. Allahtan tek dileğim bu projenin iptal edilmesi. Köstebek gibi oydunuz altını. Deprem olursa sonu perişanlık.

  • yusuf01 Mart 2019 09:08

    İstanbulu araplara satacaklar

  • Alooo28 Şubat 2019 22:34

    Kanal istanbulu bir kenara koyun 3. Hava limanının açılışı niye olmuyor birileri açıklasın

  • Vatandaş 28 Şubat 2019 22:28

    Önüne hendek açıp asya - avrupa arası bağlantı için tekrar 3-5 köprü yapmak zorunda kalarak bu üstün zekadan tarihe geçeceğiz.

  • ali01 Mart 2019 09:05

    Onu da yabancıya verirler geçişler 10 dolar hem gidiş hem geliş