E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKanal İstanbul için söz sırası vatandaşlarda---

Kanal İstanbul için söz sırası vatandaşlarda

Kanal İstanbul için söz sırası vatandaşlarda
26 Aralık 2019 - 07:35 borsagundem.com

İstanbul'da Marmara Denizi'ni Karadeniz'e bağlayacak Kanal İstanbul projesi için tartışmalar sürüyor. İktidar projeyi savunuyor, muhalefet itirazını seslendiriyor. Peki vatandaş bu proje için ne diyor?

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek söz26 Aralık 2019 12:43

    ne kanal istanbul 'u .. abd rusya yapılmasını aç kurt gibi bekliyor.. montrö yü kaldırıp boğazlar üzerinde hak iddia etmek için.. dinci kafayla değil olaya milliyetçi kafayla bakılmalı böyle bir adamda iktidar da yok..ülkede fabrika yok ..işsiz sayısı 16 milyon suriyeli 5,5 milyon afganlı 1milyon vs.. hala 75 milyar tl. boş işlere saçılmaya çalışılıyor.. fabrikalar açın..suriyelileri yeter beslediğiniz ülkelerine gönderin. afganlı ve ıraklı sudanlı somalilileri de ülkelerine gönderin. türk,  kürt vs. gerçek t.c.vatandaşlarına hemen iş bulun..

  • nedim26 Aralık 2019 09:51

    Kanal İstanbul,,,Boğazdaki mülti milyarderleri kurtarma projesidir,,hiç bir faydası yok,,,75 milyara yazık.

  • Misafir 26 Aralık 2019 11:15

    Çok yönlü bilimsel çalışmalarınızla mı bu yorumu yazdınız? Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış ama bu zihniyetinkini hiç yormuyor maşAllah

  • vatandaş26 Aralık 2019 09:45

    Türkiye'nin kalkınmasını engelleyen kesim gezi olaylarını başlatarak yapılan projeleri durdurmaya çalıştı. Gezinin bu ülkeye maliyeti 160 milyar doları buldu. Bunu karşı olan kesim kesim bunları konuşmaz. Bu parayla kaç tane daha proje yapılırdı. Ama tüm müdahalelere rağmen projeler tamamlandı. İstanbul Havalimanı içinde saçma sapan nedenlerle engellenmeye çalışıldı. 8 ay gibi süre geçmesine rağmen 50 milyon yolcu sayısını geçti. Artık İstanbul havalimanı konuşulmuyor. Şimdide Kanal İstanbul için aynı sahne oynanıyor. Yine tüm engellemelere rağmen Kanal İstanbul yapılacak ve asırlar boyu kullanılacak. Nesiller sonra bile yapanlardan Allah razı olsun denilecek. Ne demiş atalarımız "eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri". Chp nin bu ülkeye ne katkısı olmuş, ne eseri var. Tek yaptıkları batının yanında yer almak. Batı neye karşıysa o projeler yapılmalı. Batı senin kalkınmanı istermi. İstemez tabi. ha batı ha chp. Ne farkı var. 

  • AHMET ERDOĞAN26 Aralık 2019 09:04

    ÜZÜLEREK İZLİYORUM SORUNUMUZ KANAL OLMAMALI BUKADAR SORUN VARKEN EKONOMİ BATMIŞKEN VATANDAŞ AÇ KEN NE KONUŞULUYOR ÇİFÇİ PERİŞAN EMEKLİ PERİŞAN GENÇLER PERİŞAN YANİ 80 MİLYON KARNINI DOYURMA PEŞİN  BUNLAR KANAL PEŞİNDE YAZIK

  • Misafir 26 Aralık 2019 10:59

    Bırakın artık battık bittik yalanlarını. Ne ülke battı ne de 80 milyon insan aç. İllaki üzülmek istiyorsanız yapılacak her projeye karşı çıkmak adına insanları ayrıştırıp kutuplaştırarak yaptığınız kötülüklere bir bakın.

  • MİLLET26 Aralık 2019 08:53

    chp ye aldırmaya lüzum yok çünkü her yeni yapılan işi istemediler. Bunlar muhalefet olmayı her yapılana yok demek her denilene karşı durmak sanıyor. Kendi mv li bunu söylemişti hatırlayalım. Bu hükümet dünyanın en iyi işinide yapsa alkışlamayız diye... Kanal istanbula olmaz demelerine şaşırana şaşarım...