E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKamu çalışanlarının tüm internet trafikleri izlenecek---

Kamu çalışanlarının tüm internet trafikleri izlenecek

Kamu çalışanlarının tüm internet trafikleri izlenecek
03 Ağustos 2020 - 10:02 borsagundem.com

Kamuda yeni dönem başlıyor. Milyonlarca memurun uyması gereken Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taner Yıldız 04 Ağustos 2020 01:56

    Bu ne yaa? Kişisel veri kanunu nerede? BBG gibi. Hani nerde özgürlük?

  • TAMİZ KARTALGÖZ03 Ağustos 2020 22:42

    hükümeti tam destekliyorum.bu türlü önemler alınmaz ise kuyruklarda çok bekleriz.çalışanlar özel sektörde çalışır iken internete girsinler bakalım her anları proğramlar ile iznenirler hemen kapı önüne koyarlar.

  • Murat sümer03 Ağustos 2020 16:51

    Siber güvenlik en önemli konu 👏Borsadaki tek siber güvenlik şirketi kront yazılım hissesine çok olumlu yansır

  • Turko03 Ağustos 2020 13:54

    Tüm memurları kapsamıyor. Sadece kritik görevlerde olanları kapsıyor.

  • Can03 Ağustos 2020 13:25

    Memur gizli manita da yapamaz bu gidişle 😃 yada yasaklı siteye giremez, yasaklı şeyler okuyamaz, iyide memur un özel hayatı ne olacak, sanki robot gibi bir şeyden bahsedilmiş, bu işin ucu nereye varır merak ediyorum.

  • : )03 Ağustos 2020 12:43

    okumuş kesim, okumamış kesimi uyandırmamalı. ne güzel millet uyuyor, neden milleti okumuşlar uyandırıyor ? Herkes mutlu mesut ah haber izliyordu, izlemez oldu. İniversiteleri dğaıttık, rektorleri atadık, dunyad ailk 500 içine giren unuversitemiz kalmadı. öğretim görevlilerine prof doç lara kadar ayarladık. soayalmedyada z kuşağı gene akıllanmıyor. imam hatip yapık, camiler, dini eğitimler ama nafile... sosyal medya yasağı ve yenı yasa sı çıktı yine olmuyor. en iyisi okumuş kesimi izleyelım. olumuz hukumet yazı ve eleştri yapmasınlar. Başkada ne yapılabilir? ülkenin internet bağlantısı fişini çekeriz. ozamanda ekonomi çöker... para ekonomı çok muhım ...

  • yazık valla03 Ağustos 2020 12:32

    korku cumhuriyetinde yeni birgün. ama bunlar gidişe engel olamayacak.

  • bu dünyadan biri03 Ağustos 2020 11:23

    Ekonomi kötü, çözüm sansür. Konuşmayan, düşünmeyen Türkiye. 

  • ...03 Ağustos 2020 23:48

    zeyrek zemheri, insanlara vatanseverlik ve hainlik etiketi yapıştırıyorsun eyvallah. o kadar vatanseversen almanyada ne b.k vardı gittin. ülkede iş mi yoktu sana. 

  • hakıtaki03 Ağustos 2020 23:18

    aynen 5 ten sonra arayanı çimdikleirm ula madem mesai  saatleri belli.  bu kısmıda memuru gerğeinden çok çok sıkıcak siyasiler düşünsün bakalım. saten yıllardır zam oranı 2-3- 5-8 gidiyor yetmedi şimdide çalışıp çalışmadığı v.s. tespitinde amiri v.s. varken memurluk çlaışma  saatını  sürekli izle. kölemi bu insanlar. alırsın verim bu mantıkla.. 5 ten sonra ... hahahaha ha.. kafayı birileri iyi çekmiş anlaşılan yada memurla iyi bozmuş anlaşılan.

  • ZEYREK ZEMHERİ03 Ağustos 2020 22:41

    haydi be ordan işyeri internete girişi yeri değil çalışma yeri.ben almanya da çalışıyorum.iş zamanı ne çay içebilirsin nede sigara içebilirsin adamın götünden ter çıkartıyorlar.ülkeni beğenmiyor isen gel almanya da seninde götünden terler çıksın.ülkenizi beğenmiyor ve batıyor ama bu ülkeyi çok arıyacaksınız..bence senin vatansever birisi olduğunu hiç zannetmiyorum.hainsin.

  • Vb03 Ağustos 2020 22:06

    memur iş bilgisayarıyla film izlemesin, işini yapsın diye yapılıyor , bu cahil muhalif de sanki bir fikri varmış gibi sansür demiş 

  • mucize reis;)03 Ağustos 2020 10:25

    Neyseki akıllı telefonlar var :D memurum işini bilir.... Merak ediyorum, iş yeri harici ev internetlerid eizlenecek mi? izlenmesi gerekli ileri demokrasi böyle bişe :D