E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKamu alacaklarının yapılandırılması için yeni fırsat ---

Kamu alacaklarının yapılandırılması için yeni fırsat

Kamu alacaklarının yapılandırılması için yeni fırsat
27 Ağustos 2021 - 03:20 borsagundem.com

Bazı kamu alacaklarının yapılandırmasını düzenleyen 7326 sayılı kanunda, 31 Ağustos 2021 olan son başvuru ve ilk taksit ödeme süresi 1 ay uzatıldı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı kararına göre; bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması için ön görülen son başvuru ve ilk taksit ödeme süresi 31 Ağustos 2021 tarihinden 1 ay sonrasına ertelendi.

Karar, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında yer alan; bazı vergi ve vergi cezaları, gecikme faizi ve gecikme zamları, idari para cezaları, sigorta primi, emeklilik keseneği, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi ile bunlara bağlı gecikme cezası ve gecikme zammı alacakları, belediyelerin bazı alacaklarının yeniden yapılandırılmasını kapsıyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Süre uzatıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKOL HOCA28 Ağustos 2021 16:22

    SERBEST EKONOMİYİ  İY DENETLEMEZ İSEN ,BELLİ BİR MİDDET SONRA EKONOMİ ÇÖKER ,HÜKÜMET BAŞ EDEMEZ.TEK SEÇENEK AVRUPA GİBİ SOSYAL ADALET,YOKSA TÜRKİYE DE TÜM GENÇLER AVRUPA YOLCUSU OLUR.

  • Erdi27 Ağustos 2021 09:14

    Ödemeye gerek yok. Nasıl sa 2023 te oy almak için borçları sıfırlar