E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKamptaki silah olayına dava mümkün---

Kamptaki silah olayına dava mümkün

Kamptaki silah olayına dava mümkün
11 Ekim 2014 - 03:54 borsagundem.com

Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin milli kampta Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’nu silahla tehdit ettiği yönündeki haberler üzerine hukuki tartışma başladı

A Milli Futbol Takımı bünyesindeyken Bayer Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ı silahla tehdit eden Beşiktaşlı Gökhan Töre hakkında kamu davası açılıp açılamayacağı tartışma konusu oldu. Hürriyet'teki habere göre ceza hukukçusu Prof. Dr. Vahit Bıçak, Töre hakkında şikâyete gerek olmadan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılabileceğini söyledi.

İHBAR KABUL EDİLİR

Silahlı tehditin re’sen takip edilebildiğini söyleyen Bıçak, “Kamu makamları silahlı tehdit eyleminden haberdar olursa harekete geçmek zorundalar. Bu olay da medya vasıtasıyla kamuoyuna duyurulduğuna göre Başsavcılık gereğini yapmak zorunda” dedi.

TERİM ŞAHİT OLABİLİR

Spor hukukçusu Emin Özkurt, “Gökhan Töre olayında, basında çıkan haberlere ve en son Milli Takımlar Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in teyit ettiği olaya baktığımızda bir silahla tehdit durumundan bahsedilmektedir. Açılması muhtemel bu ceza soruşturması sürecinde savcılık, şahitlikleri için adı geçen futbolculara ve de durumu yaptığı basın açıklamasıyla teyit eden Milli Takımlar Teknik Direktörü sayın Fatih Terim’e başvurabilir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)