E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Kampa alkollü girmesini engelleyen kişiyi darp etti"---

"Kampa alkollü girmesini engelleyen kişiyi darp etti"

Kampa alkollü girmesini engelleyen kişiyi darp etti
31 Ağustos 2017 - 03:55 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’nun Adalet Kurultayı’nda gece yarısı Kılıçdaroğlu’nun çadırını basmak istediğine ilişkin iddianın ardından, kampa alkollü girmesini engellemek isteyen kişiyi darp ettiği iddiası da kulislere yansıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun, Adalet Kurultayı sırasında, alkol alarak kampa geldikten sonra Kılıçdaroğlu’nun çadırını bastığına ilişkin haberlerin ardından bir başka iddia daha kulislere yansıdı.

Parti kulislerinde konuşulan iddiaya göre Erdoğdu, Adalet Kurultayı’nın üçüncü gecesi, geç saatlerde kamp alanına alkollü olarak girmek istedi. Ancak kapıda bekleyen Cenk isimli parti görevlisinin, “alkollü olarak kamp alanına giremeyeceğini” söylemesine rağmen ısrarcı oldu.

Bunun üzerine tartışma çıktı ve Erdoğdu, kendisini engellemek isteyen kişiyi hastanelik etti. Soyadı öğrenilemeyen Cenk adlı partiliye doktorların 17 gün rapor vermek istediği, ancak bu kadar uzun süreli raporun adliyeye yansıtılmak zorunda olduğunun anlaşılması üzerine devreye giren parti yönetiminin şikayetçi olmaması yönünde telkinde bulunduğu iddia edildi.

Erdoğdu ise her iki iddiayı da reddetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D.demirkan 02 Eylül 2017 16:50

    DEDEM ÇANAKKALEDE ŞEHİT OLDU.GURURLUYUZ SİZİN İÇKİLİ ÂLEM LERİNİZİ KINIYORUZ UTANMAZLAR.ŞEHİTLER ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞMAYIN