E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKalamış Yat Limanı yeniden satışa çıkıyor!---

Kalamış Yat Limanı yeniden satışa çıkıyor!

Kalamış Yat Limanı yeniden satışa çıkıyor!
07 Temmuz 2022 - 10:24 borsagundem.com

2021 Kasım'da işletmesi 40 yıllığına Koç Holding'e verilen ancak 2022 Ocak'ta Cumhurbaşkanı kararı ile iptal edilen Kalamış Yat Limanı'nda yeniden ihaleye çıkılıyor.


Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde, 40 yıl süreyle “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemiyle özelleştirilecek.

Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, geçici teminat bedeli 75 milyon TL olacak.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan07 Temmuz 2022 11:47

    canakkalede yatan sehıt dedelerımıze  rabbın can versın  sizin yüzünüze tükürür satata bitirdiniz ülkeyi hesap bilmeyen makarnacılar

  • Yorum07 Temmuz 2022 10:51

    Bunlar ülkenin geleceği, yeter vermeyin limanları. Ulaştırma Bakanlığı işletsin. Özellestirme kişiyi zenginlestiriyor. Devlettimiz zenginleşsin. Ben doları 3.50 civarında bozdurup borsaya yatırım yaptım.Gördüm ki birçok şirket değerini bile bulmadı. Ben hala zarardayım.Ekonomi yönetimine inanıp yatırım yaptığım için kendime kızıyorum.A parti B parti farketmiyor, tam teşekküllü kendi ceplerini doldurup millete yük oluyorlar.Kimse milletin yükünü almıyor.Biz bir avuç art niyetli kişilerin yükünü taşıyoruz. Büyüyoruz koca bir hikaye, ekonomi yönetimi gelsin şirketlerin borsa değerine baksın. Aldatmaca, hile, yalan ne istersen var. Bu robotların şifrelerini çözenlere karşı SPK sistemlerini sürekli güncellemeli. Yoksa yatırımcıyı yok etmeye yemin etmişler.

  • Yorum07 Temmuz 2022 17:24

    Sn liberal sizede geçmiş olsun. Ne diyebilirim. Umarım cümlemizin zararları çıkar.

  • liberal 07 Temmuz 2022 11:01

    15 temmuz da yapilan darbe sonrasi bende vatan millet sakarya dedim 3.28 den 32 bin dolar bozdurdum ...borsaya aselsana girdim sonuc ....kocaman bir hic

  • Mucise Reis : )07 Temmuz 2022 10:38

    Sat arkadaş sat, :D gelen ne yaparsa yapsın. Sen sat, 40 yıl sonraki düşünsün :D