E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKahramanmaraş'taki suç örgütü operasyonunda 19 tutuklama---

Kahramanmaraş'taki suç örgütü operasyonunda 19 tutuklama

Kahramanmaraş'taki suç örgütü operasyonunda 19 tutuklama
10 Aralık 2022 - 19:48 borsagundem.com

Kahramanmaraş'ta silahlı örgüt kurma, yönetme ve üye olma suçlarını işledikleri öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 77 kişiden 19'u tutuklandı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekibin 11 aylık takibinin ardından salı günü 102 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, 77 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 15’inin ise başka suçlardan cezaevinde olduğu belirlendi.

Şüphelilerin, silahlı örgüt kurma, yönetme ve üye olma, örgüte yardım etme, kasten yaralama, silahla tehdit, öldürmeye teşebbüs, yağma, sahtecilik, mala zarar verme, ihaleye fesat karıştırma ve suç gelirlerini aklama gibi 43 ayrı olay, 27 tefecilik ile 10 uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu maddenin kullanılmasının kolaylaştırılması olmak üzere 80 suç işledikleri öne sürüldü.

Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 25’i savcılık ifadelerinin ardından serbest kaldı. Mahkemeye çıkarılan 52 kişiden 19’u tutuklandı, 33 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında 10 kişinin arandığı öğrenildi.

Hakkari'de 1690 kaçak botoks malzemesi ele geçirildi

 

MSB: 11 terörist etkisiz hale getirildi

 

Jandarma'dan teröre darbe!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)