E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKafe ve restoranların açılmasıyla ilgili ilk adım atıldı---

Kafe ve restoranların açılmasıyla ilgili ilk adım atıldı

Kafe ve restoranların açılmasıyla ilgili ilk adım atıldı
23 Şubat 2021 - 20:05 borsagundem.com

Erdoğan'ın, Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan kafe, restoran ve lokantaların açılmasıyla ilgili "Esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır" sözlerinin ardından ilk kritik adım atıldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Genel Başkanı Ramazan Bingöl ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda 1 Mart'tan itibaren uygulanması beklenen kademeli normalleşmeye geçiş sürecini görüştü.

ERDOĞAN, "YOL HARİTASI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANCAKTIR" DEMİŞTİ

Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında kısıtlama getirilen kafe, restoran ve lokantaların ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Geçen hafta yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Salgın tedbirleri sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır" dedi.

KAFE VE RESTORANLAR İÇİN İLK ADIM

Tüm bu gelişmelerin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kafe ve restoranlar için ilk adımı attı. Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Genel Başkanı Ramazan Bingöl ve Yönetim Kurulu üyeleriyle İstanbul'da kademeli normalleşmeye geçiş sürecinde yapılması gereken çalışmaları değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki kafe ve restoranlar için ilk adım! Vali Yerlikaya, sektör yetkilileriyle görüştü

Kafe ve restoranlar açılacak mı ? Yeni tedbirler neler olacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim24 Şubat 2021 01:25

    Masaallah masallah..millet yiyip icip gezmeyi nasil ozlemis illa kahve lokanta restoranlarda toplasip yiyip icip gezecekler yoksa acliktan olecekler

  • Burak24 Şubat 2021 01:01

    Okey taşları her gün dezenfekte edilsin.Al sana kıyak bi tedbir.

  • mustafa23 Şubat 2021 22:04

    bu zaman kadar aldığınız tedbirler ne işe yaradı sanki ? milleti kuruttunuz ancak saçmalığa bak ben fabrika da çalışıyorum 100 kişiyiz en az her gün 8 saat aynı yerde kapalı ortamdayız bu yasak değil hafta sonu dışarı çıkıp hava alacağım açık alanda gezeceğim bu yasak hadi oradan be bir halt bildiğiniz yok....

  • VS23 Şubat 2021 21:27

    Adam okey oynamayı özlemiş.derde bak

  • Yorum23 Şubat 2021 21:26

    Bundan sonra ölüm oranları düşecek çünkü 5 6 güne kadar 65 yaş üstü aşılanmış olacak bir haftada da tüm asker polis ve diğer risk gurupları aşılanmış olur böyle olunca ölüm oranının yüksek olan tüm guruplar aşılanmış oluyor böylece ölümler %80 oranında düşüş olur fakat vaka sayısında düşüş olmaz

  • acacu24 Şubat 2021 01:02

    O kadar aşı var mı acaba?

  • emeklizade23 Şubat 2021 20:42

    öyle bi okey oynayasım geldi ki anlatamam.

  • BORSACI23 Şubat 2021 20:22

    şu kapatma işine o kadar karşıyımki anlatamam kardeşim milletin çoluk çocugunun rızkına engel olmayın her yer açılmalı halk tedbirini kendisi alsın.

  • Türkoğlutürk24 Şubat 2021 14:30

    Esnafın karnını kim doyuruyorda açılmasın diyor

  • okiman0723 Şubat 2021 20:35

    hangi kafa ile halk tedbir alıyorki??? yaz kenara, yine kötüleşek. yasaklara uymayan o kadar insanımız (!) varken kurallara uyanları o kadar beklemiyorum ben.