E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Kafamı .......'---

'Kafamı .......'

'Kafamı .......'
17 Temmuz 2013 - 18:09 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Samaras’ın vergi indirimiyle ilgili konuşma yaptığı sırada takılarak küfür etmesi, ülkede bir anda skandala neden oldu

Yunanistan Başbakanı Samaras’ın vergi indirimiyle ilgili konuşma yaptığı sırada takılarak küfür etmesi ülkede bir anda skandala neden oldu. Olay, katma değer vergisinin düşürüleceği konusunda açıklama yapmak için kürsüye çıkan Samaras'ın konuşmasına başlamadan önce iki kez hata yaparak takılması sonucu gerçekleşti.
Konuşmasının başında takılan Samaras, “Bir kez daha yapmalıyım” diyor. Daha sonra bir kez daha aynı hatayı yapan Samaras, buna oldukça sinirlendi ve “Kafamı ……” diyerek küfür ediyor.
Bu sırada kaydın kesilmeden tüm kanallara geçilmesi nedeniyle konuşmayı canlı veren kanallarda bir anda Samaras’ın küfürü duyuluyor. Olay sonrası yayın kesilirken Samaras’ın davranışı ülkede bir anda gündeme oturdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet17 Temmuz 2013 21:11

    bu işleri beceremiyorsan çekip gitmelisin işi ehline teslim et güzel kardeşim seni yunan halkına havale ediyorum konuşmasını ögreneceksin bide avrupalı olucan yoksa çakma avrupalısın

  • Borsacı17 Temmuz 2013 19:15

    Başbakan, Merkez Banksı veya düğer öenmli kurumlaraın başına gelebilmek için bir kriter olmlalı. Erdoğna yine iyi. Kritik konuşmaları prompter'dan yapıyor. Çünkü duygularına hakim olamayan insanlar veya yalan söylemek zorunda kalanlar çok hata yapar.