E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKadınlar Günü'nde kadınlar maçında olay---

Kadınlar Günü'nde kadınlar maçında olay

Kadınlar Günü'nde kadınlar maçında olay
09 Mart 2015 - 01:00 borsagundem.com

Gaziantep'te, Gazikentspor ile Adana İdmanyurdu kadın futbol takımları arasında oynanan müsabaka sırasında çıkan kavgada, 9 sporcu yaralandı

TFF Kadınlar 1. Ligi'nde Gazikentspor ile Adana İdmanyurdu arasında oynanan müsabakada çıkan kavgada 9 sporcu yaralandı.
      
Alınan bilgiye göre, ligde kalmak için mücadele veren Gazikentspor, ligin 17. haftasında Şehreküstü Batur Stadı'nda, play-off umutlarını sürdüren Adana İdmanyurdu'nu konuk etti.
      
Karşılaşmanın 80. dakikasında Gazikentspor lehine çıkan kırmızı kartın ardından iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Tartışma, tribündeki taraftarların sahaya inmesiyle kavgaya dönüştü.
      
Hakemler soyunma odasına giderken, orta hakem Ökkeş Sungur, karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı. Bu sırada yaşanan kavgada, Gazikentspor'un 5, Adana İdmanyurdu'nun da 4 sporcusu yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
      
Stat içi ve çevresinde güvenlik önlemlerini artıran polis, tribünleri boşalttıktan sonra sporcuları sahadan çıkardı. Şikayetçi olduklarını bildiren kulüp yöneticileri ve sporcular, polis merkezine giderek ifade verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)