E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadına araba çarptı, dava nedeni şaşırtıcı---

Kadına araba çarptı, dava nedeni şaşırtıcı

Kadına araba çarptı, dava nedeni şaşırtıcı
25 Aralık 2015 - 08:06 borsagundem.com

Karşıdan karşıya geçerken sarhoş bir sürücünün arabayla çarpması sonucu marka kıyafetleri zarar gören kadın 4,600 dolarlık dava açtı

ABD’nin Portland’da kentinde 5 Şubat günü ilginç bir olay yaşandı. Karşıdan karşıya geçerken 36 yaşındaki sarhoş sürücü Lan Charles Cook, bir kadına çarptı. Vücudunun pek çok bölgesinde ezik ve çizikler meydana gelen Susan L. Layne’in kol çantası,botları ve trençkotu parçalanınca mahkemeye başvurdu.
Kazada hafif yaralanan Layne, 8100 dolarlık hastane masrafının yanı sıra pahalı marka elbiseleri zarar gördüğü için sarhoş sürücüye ayrıca 4,600 dolar tutarında dava açtı.
Portland mahkemesi alkollü araba kullanarak yayaya zarar veren Cook için, mağdurun maddi tazminatlarının hepsinin ödenmesi, 6 günlük hapis ve alkol tedavisi kararı aldı.
Susan L. Layne’in avukatı Stephen Peskin: Portland kentinde yaşayan pek çok kadının aynı dertle kendisine başvurduğunu ve Layne’in vakasının istisnai bir durum olmadığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)