E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKadın ve çocukları diri diri gömdüler---

Kadın ve çocukları diri diri gömdüler

Kadın ve çocukları diri diri gömdüler
10 Ağustos 2014 - 15:03 borsagundem.com

Irak hükümeti, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) 500 Ezidi'yi öldürerek toplu mezarlara gömdüğüne dair kanıtlarının bulunduğunu açıkladı

Irak İnsan Hakları Bakanı'nın yaptığı açıklamada bazı kadın ve çocukların diri diri gömüldüklerine dair kanıtların da bulunduğu ifade edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; bakan, Ezidilerin toplu mezarlara gömüldüğünü bunun yanı sıra 300 kadının da esir alındığını söyledi. 

20 BİN EZİDİ SURİYE'YE KAÇTI
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi yetkilileri, IŞİD tarafından Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı'nda kuşatma altında olan en az 20 bin Ezidi'nin kaçarak Suriye'ye geldiğini bildirdi. Burada Kürt kuvvetleri tarafından eşlik edilen Ezidilerin güvende olduğu bildirildi.

Birleşmiş Milletler verilerine göre bir hafta önce Sincar Dağı'na kaçan Ezidilerin sayısı 50 bin civarında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş.10 Ağustos 2014 16:44

    işid batı üretimi ve Yahudi oyunu.fistindeki katlıyamları örtbas için ideal manuple.hürriyet gerçekten hürsen israilin kadın çocuk evlerini başlarına yıkan canlı canlı yakıp öldüren şu yahudileride haber yapsana.

  • HÜR DÜŞÜNCE 10 Ağustos 2014 16:08

    işte kım namuslu kım namussuz kım dın bezırganı kım durust

  • ahmet10 Ağustos 2014 16:06

    işid denen pisliklerin Yahudi İsrail ve islam düşmanlarının projesi olduğu ne kadar açık rabbim tüm müslamanları korusun islam ülkelerinin başına halkının derdi ile dertlenen iyi liderler gelsin inşaalah

  • kafir sürüsü10 Ağustos 2014 15:25

    Allah belanızı versin inşallah , şu teröristliği islam adı altında yapmanızın hesabını nasıl verceksiniz ingiliz köpeği kafir sürüsü. İslam sizden ve fiillerinizden beridir.