E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaddafi'nin mal varlığını tazminat olarak istediler---

Kaddafi'nin mal varlığını tazminat olarak istediler

Kaddafi'nin mal varlığını tazminat olarak istediler
13 Şubat 2017 - 23:51 borsagundem.com

İngiltere'deki terör mağdurları, Libya'nın devrik lideri Kaddafini'nin Ada'da bulunan mal varlığının tazminat olarak kendilerine ödenmesini talep etti

İrlanda Kurtuluş Ordusu IRA'nın düzenlediği terör saldırılarından sağ kurtulanlar, devrik Libya lideri Muammer Kaddafi'nin İngiltere'de saklı tutulan mal varlığının kendilerine tazminat olarak ödenmesi için hükümete çağrı yaptı.

Evening Standart gazetesinin haberine göre, terör kurbanları, Kaddafi'nin İngiltere'deki £9,467,630,000 Sterlini bulan nakit, mülk ve yatırım varlıklarının Hazine tarafından ortaya çıkarılmasının üzerine, taleplerini hükümete ilettiler.

Parlamento'daki partiler üstü gruptan milletvekilleri de Kaddafi'nin hazinesinin terör olaylarından sağ kurtulan insanların yaşamlarını iyileştirmek ve sağlık masraflarını ödemek için kullanılması kampanyasına destek veriyor.

SÖZCÜ: LİBYALILARA İADE ETMEMEK KANUNSUZ OLUR
Hazine'nin sözcüsü ise gazeteye yaptığı açıklamada, Kaddafi'ni mal varlığının Birleşmiş Milletler'in çözüm süreci kapsamında dondurulduğunu Libya'da istikrarlı bir hükümet kurulduktan sonra söz konusu mal varlığının Libyalılara geri döndürüleceğini söyleyerek, bundan başka bir planın kanunsuz olacağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)