E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKabine revizyonu öne mi çekildi?---

Kabine revizyonu öne mi çekildi?

Kabine revizyonu öne mi çekildi?
18 Aralık 2013 - 14:29 borsagundem.com

AK Parti'de yerel seçimlerde aday gösterilen üç bakanın ardından yapılacak kabine revizyonunun dünkü operasyonla öne alındığı iddia edildi

Türkiye'yi sarsan ve 3 bakanın oğlunun da gözaltına alındığı yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında, dördüncü bir bakanın 1.5 milyon dolar rüşvet alırken çekilen görüntülerinin soruşturma dosyasında yer aldığı iddia edildi. Savcılığın, 4 bakan hakkında 4 ayrı fezleke hazırladığı da iddialar arasında. İddiaya göre 3 bakan hakkındaki fezlekeyi Celal Kara, 1 bakan hakkındaki fezlekeyi de Mehmet Yüzgeç hazırlıyor.

"KABİNE REVİZYONU ÖNE ALINDI" İDDİASI

AK Parti'de yerel seçimlerde aday gösterilen üç bakanın ardından yapılacak kabine revizyonunun dün başlayan operasyonla birlikte öne alınacağı iddia edildi. İddiaya göre yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda oğulları gözaltına 3 bakanın yerine başka isimler getirelecek. Kabine içindeki yer değişiklikleri ile birlikte revizyonun 10 bakanlık üzerinden yapılacağı belirtiliyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İmamhatipli19 Aralık 2013 02:12

    besir atalay, bekir bozdag, mehdi eker, suat kilic, egemen bagis disari, kabinede bu sebeble veya bu sebeple isleri yok, yilanin basi besir atalay, bekir bozdag iki kuzuyu ver getiremez, mehdi eker kabiliyeti yok tarim ne halde babasinin ismini kullaniyor, suat kilic alti pos, egemen bagis abooo tehlikeli yilan kobra,