E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKabil Havalimanı yakınında patlama meydana geldi---

Kabil Havalimanı yakınında patlama meydana geldi

Kabil Havalimanı yakınında patlama meydana geldi
29 Ağustos 2021 - 16:02 borsagundem.com

Afganistan'ın başkenti Kabil’de Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı yakınlarında patlama meydana geldi

Afganistan'ın başkenti Kabil’de Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamanın bir füzenin eve düşmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Yerel basında yer alan bilgilere göre; 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Taliban bölgeye ilerliyor

Öte yandan çok sayıda Taliban aracının bölgeye ilerlediği öğrenildi. Saldırıda bir eve roketin isabet ettiği, yaralıların olduğu bildirildi.


Saldırı bekleniyordu
Afganistan'ın başkenti Kabil'deki Hamid Karzai Havalimanı dışındaki bölgede geçen hafta peş peşe saldırılar meydana gelmişti. Saldırılarda ölenlerin sayısının 180 çıkmış, en az 150 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerin 13’ünün ABD askeri olduğu kaydedilmişti.

ABD Başkanı Joe Biden, 24 ila 36 saat içerisinde Kabil Havaalanı'nı hedef alacak yeni bir saldırı beklediklerini söylemişti.

ABD Kabil büyükelçiliğini kapatıyor

Biden'a "Kabil'de başka terör saldırıları olabilir" uyarısı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif30 Ağustos 2021 00:04

    yakında kabil havaalanı yakınlarında bir patlama olucak diyen amerika yine haklı çıktı.amerikan devletinde ,pentagonda çok güçlü,medyumlar,müneccimler yada falcılar olduğu kesin.

  • İnsan çok 29 Ağustos 2021 16:16

    Öl öl insanlar bitmiyor ya.