E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJuventus teklifleri reddetti Merih'i sahiplendi---

Juventus teklifleri reddetti Merih'i sahiplendi

Juventus teklifleri reddetti Merih'i sahiplendi
05 Ocak 2020 - 19:36 borsagundem.com

İtalyan ekibi Juventus milli futbolcumuz Merih Demiral'a ikinci yarıda daha fazla süre verme sözü verdi ve transferi için gelen tüm teklifleri reddettiğini duyurdu

İtalya La Liga'da Juventus formasıyla mücadele eden milli futbolcumuz Merih Demiral için son günlerde transfer teklifleri art arda gelmişti. Arsenal, Leicester ve Borussia Dortmund takımları Merih'i formalarına katabilmek için 30-40 milyon euroluk teklifler sunmuştu. 

Juventus'taki geleceği merak edilen ve devre arası transfer döneminde adı özellikle İngiliz takımları ile anılan Merih Demiral için son nokta kondu.

MERİH'E DOKUNULAMAZ

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport, manşetinden duyurduğu haberde Merih Demiral'a geniş yer ayırdı.

'Merih Demiral'a dokunulamaz'' başlığı ile verilen haberde Juventus'un gelen bütün teklifleri reddettiği belirtildi. Habere göre Juventus, sezonun ikinci yarısında Türk futbolcuya daha çok süre verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah05 Ocak 2020 22:47

    Juventus oynatmıyorsan satacaksın Merih Demiral Avrupanın diğer büyük kulüplerinde çok rahat banko oynar ve tekliflerde var ve hep olacak Türk milli takımında banko oynamaya devam edecek Çağlar Sövüncüyle beraber dünyanın en iyi stoperlerine sahip Türk milli takımı şuanda diğer stoperleri yazmıyorum bile göreceksiniz Avrupa şampiyonasında Romaya yenmeye geliyoruz fransayı yenemedik pariste fakat romada her şey farklı olacak.