E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan'dan küresel hisse senedi pazar tahmini---

JPMorgan'dan küresel hisse senedi pazar tahmini

JPMorgan'dan küresel hisse senedi pazar tahmini
27 Temmuz 2021 - 08:15 borsagundem.com

JPMorgan gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin yılın ikinci yarısında daha iyi performans göstermelerini bekliyor

MSCI gelişmekte olan piyasa hisse senektleri endeksinin yılın ilk 6 ayında gelişmiş piyasa hisse senetleri endeksinin yüzde 11 altında performans gösterdiğine işaret eden JPMorgan Cazenove stratejistleri, yılın ikinci yarısında bunun değişebileceğini savundular.

Gelişmekte olan piyasalar için risk-getiri pozisyonunun daha olumlu hale döndüğünü savunan stratejistler, kalkınmakta olan piyasa hisse senetleri için tavsiyelerininin "ağırlığını artır" olduğunu vurguladılar.

JPMorgan Cezenove stratejistleri yazdıkları yatırımcı notunda, "Gelişmekte olan piyasaların yılın ikinci yarısında kalkınmış piyasalardan daha iyi performans göstereceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Fed'in yakın zamanda faiz artırmasının muhtemel olmadığını ve buna bağlı oılarak ABD Doları'nın belirli bir aralık içinde hareket etmeye devam edeceğini öngören stratejistler, bunun gelişmekte olan piyasalar üzerinde baskıyı azaltacağını da vurguladılar.

JPMorgan Cazenove stratejistlerinin beğendikleri gelişmekte olan piyasalar içinde Brezilya ilk sırayı alırken, Tayvan, Endonezya ve Tayland hnisse senedi piyasaları beğenilen gelişmekte olan piyasalar
arasında öne çıktılar.

Altın, kritik desteğin altında

 

Kripto paralarda gerileme

 

Asya endekslerinde toparlanma çabası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)