E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan: Parayı emtialara yönlendirme zamanı---

JPMorgan: Parayı emtialara yönlendirme zamanı

JPMorgan: Parayı emtialara yönlendirme zamanı
09 Ağustos 2022 - 08:05 borsagundem.com

JPMorgan’ın ünlü analisti Marko Kolanovic Hisse senedi pozisyonlarını azaltma, parayı emtialara yönlendirme zamanın geldiğini söyledi

JPMorgan Chase stratejisti Marko Kolanovic, resesyon korkularının azaldığı ortamda hisse senetlerinin performanslarının diğer varlıkların performansını aştığını belirterek, yatırımcıların hisse senedi performanslarını artık ılımlı şekilde azaltarak parayı emtialara yönlendirmelerinin zamanının geldiğini söyledi.

Kolanovic, "Korkulandan daha iyi gelen ekonomik veriler hisse senedi ve kredi piyasalarında fiyatlandı. Emtialar ise diğer riskli varlıkların gerisinde kaldı. Biz, risk dağılımımızın bir kısmını hisse senetlerinden emtialara kaydırıyoruz" diye konuştu.

Strateji ekibinin riskli varlıklar için ağırlığını artır tavsiyesinin devam ettirildiğini belirten Kolanovic, nakit ve sabit getiriler için ağırlığını azat tavsiyesini koruduklarını da vurguladı.

JPMorgan’dan boğa piyasası tahmini

 

JPMorgan’ın resesyon tahmini yüzde 85

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)