E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarJPMorgan: Kriptoda volatilite çok yüksek---

JPMorgan: Kriptoda volatilite çok yüksek

JPMorgan: Kriptoda volatilite çok yüksek
26 Aralık 2022 - 08:50 borsagundem.com

JPMorgan kurumsal portföy stratejisi başkanı Gross, "Bir varlık sınıfı olarak kripto, çoğu büyük kurumsal yatırımcı için fiilen yok. Volatilite çok yüksek, işaret edebileceğiniz içsel bir geri dönüşün olmaması onu çok zorlaştırıyor." dedi.

JPMorgan Asset Management kurumsal portföy stratejisi başkanı Jared Gross'a göre, kripto para birimlerindeki birçok iniş ve çıkıştan kaçınan para yöneticileri, bunu yaptıkları için rahatlamış hissediyor olabilir.

Gross, "Bir varlık sınıfı olarak kripto, çoğu büyük kurumsal yatırımcı için fiilen yok. Volatilite çok yüksek, işaret edebileceğiniz içsel bir geri dönüşün olmaması onu çok zorlaştırıyor." dedi.

Gross, "Geçmişte, Bitcoin'in enflasyon koruması sağlayabilecek bir dijital altın veya cennet varlığı olabileceğine dair bir umut vardı. Ancak bunun gerçekten gerçekleşmediği açık. Çoğu kurumsal yatırımcı, muhtemelen bu pazara girmedikleri ve muhtemelen yakın zamanda da yapmayacakları için rahat bir nefes alıyor." dedi.

Kripto kışı 2023’te sona erecek mi?

 

Kripto para piyasaları 'korkunç yıl' sonrası dönüm noktasında

 

Kriptoda karamsarlık artıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)