E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan hisse senetlerinde temkinli duruşunu gevşetti---

JPMorgan hisse senetlerinde temkinli duruşunu gevşetti

JPMorgan hisse senetlerinde temkinli duruşunu gevşetti
13 Haziran 2020 - 15:16 borsagundem.com

JPMorgan kantitatif stratejisti Kolanovic, hisse senetlerine dönüş zamanının geldiğini belirtti

Yükselen jeopolitik tansiyon nedeniyle iki hafta önce hisse senetlerindeki yükseliş beklentisini azaltan Marko Kolanovic, hisselere dönüş zamanının geldiğini belirtti.

JPMorgan Chase & Co.'nun kantitatif stratejisti ABD - Çin ilişkilerinde daha fazla bozulma olmadığını işaret ederek Perşembe günkü düşüşün alınması gerektiğini söyledi. Kolanovic, ABD için üç temel risk görüyor: Çin ile ilişkiler, Kovid-19 pandemisi ve yurt içinde yaşanan toplumsal huzursuzluk.

Kolanovic, hisse senedi talebiyle ilgili olarak potansiyel alımların, ralli esnasında genel olarak geri kalan hedge fonlarından gelebileceğini tahmin ediyor.

Şirketin modeline göre trend takip eden traderlar volatilite mevcut seviyelerdeyken büyük bir ihtimalle bu yaz hisse senetlerinde pozisyonlarını artıracaklar. Sonrasında ise seçici alım yapanlar takip ederek oportünist bir şekilde dip seviyelerden alacak.

Kolanovic, müşteri notunda "Piyasadaki son çekilmeyle birlikte pozitif görüş konusunda bir kez daha rahatız. Hisse senetlerinde pozisyonlanma önemli ölçüde artmadı ve Çin riskleri azalıyor gibi görünüyor." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin eklemek 13 Haziran 2020 21:10

    Borsa İstanbul hedef 🎯 125000 kısavadeee yıl sonu 150000 dolar 605 olacak

  • Velican13 Haziran 2020 17:56

    Stratejist analist taifesi hep böyledir. Atı alan üsküdarı geçtikten sonra ayıkık, veya balinaların yükselmiş hisselerie müşteri ararlar.