E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriJP Morgan'ın listesindeki Türk şirketleri hangisi---

JP Morgan'ın listesindeki Türk şirketleri hangisi

JP Morgan'ın listesindeki Türk şirketleri hangisi
19 Ekim 2014 - 07:00 borsagundem.com

JP Morgan, hazırladığı raporda Türkiye tavsiyeleri ve takip ettiği Top 10 şirket listesini açıkladı

Milliyet ekonomi yazarı Zeynep Aktaş bugünkü yazısında, gayrimenkul, fon pazarı, faiz ve hisse senedi piyasalarını değerlendirirken; JP Morgan'ın Ortadoğu ve Türkiye piyasalarına dair yayınladığı Strateji Raporu'na yer verdi. Raporda ortaya çıkan Türkiye tavsiyeleri ve Top 10 şirket listesi, dev şirketin Türkiye stratejisini ortaya koyuyor. İşte JP Morgan'ın hazırladığı o rapor.
 
‘Ağırlığını artır’ tavsiyesi korunuyor
 
JP Morgan Cazenove geçtiğimiz hafta yayınladığı Orta-Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (CEEMA) Strateji Raporu’nda, Türkiye için tavsiyesini ‘Ağırlığını artır’ olarak tekrarladı. Yatırımcıların; TCMB politikası, Türk lirası ve TL’deki oynaklık, FOMC ve ECB kararlarının etkileri, politik riskler, global ve Euro Bölgesi ekonomik ivmesi gibi konularda çok kötümser olduklarını dile getirirken, kendisinin hiç de kötümser olmadığını, belirtti. CMEEA Strateji Top 10 listesinde, Halkbank’ın yerine Akbank’a yer veren JP Morgan, Sabancı Holding’i de listede tutmaya devam etti. JP Morgan ayrıca en beğendiği Türk hisseleri listesinde Halkbank, Vakıfbank, Emlak GYO, Ülker Bisküvi, Turkcell ve Türk Telekom’a da yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)