E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıJP Morgan'da kan değişimi---

JP Morgan'da kan değişimi

JP Morgan'da kan değişimi
07 Mayıs 2014 - 11:09 borsagundem.com

Blythe Masters'tan boşalacak küresel emtia eşbaşkanlığı koltuğunu John Anderson ve Mike Camacho dolduracak

JPMorgan Chase & Co., fiziki ürünlerden çekilmesinin ardından küresel emtialar eşbaşkanlığı görevini Blythe Masters'dan devralacak isimler olarak John Anderson ve Mike Camacho'yu açıkladı.

Anderson, JPMorgan'ın Houstan merkezli petrol dışı enerji ticaretinin başındaydı. Camacho ise Londra'da 2012'den bu yana bankanın Avrupa-Ortadoğu-Afrika'daki emtia işlemlerini yönetiyordu. Yaklaşık 30 yıl önce kariyerine stajyer olarak başlayan Blythe Maters, JPMorgan'ın fiziki ürünler işlemlerinin 3.5 milyar dolara Mercuria Energy Group'a satışının ardından ayrılmayı planlıyor.

ABD'nin en büyük bankası JPMorgan, düzenleyici ve kanun yapıcılardan kaynaklanan baskı sonucu fiziki ürünlerden çekiliyor. Kanun yapıcılar, bankaların enerji ve hammaddeler üzerine çalışmalarının fiyatları manipüle edebileceğinden ya da finansal sistemi tehlikeye sokabileceğinden endişe ediyor.

JPMorgan hisseleri bugün New York'ta yüzde 1.6 düşüşle 53.34 dolara düştü. Bankanın hisseleri bu yıl yüzde 8.8 değer kaybetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)