E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJP Morgan: S&P 500 için balondan bahsedilemez---

JP Morgan: S&P 500 için balondan bahsedilemez

JP Morgan: S&P 500 için balondan bahsedilemez
14 Ocak 2020 - 08:45 borsagundem.com

JP Morgan'dan yapılan analizde 3700 puana kadar S&P 500 için balondan söz edilemeyeceği vurgulandı

JPMorgan Chase tarafından yapılan analizlere göre ABD hisse senedi piyasaları henüz balon olarak tanımlanacak bölgeye ulaşmış değiller. 

Önceki piyasa balonları ile tutarlı bir noktaya gelinmesi için S&P 500''ün 3700 puana ulaşması veya burayı geçmesi gerektiğini ifade eden JPMorgan stratejistleri Jason Hunter ve Alix Teppern Floman,
dün yayınladıkları araştırma notunda, balon olarak tanımlanan piyasaya ulaşmak için 2-3 yıllık yükseliş dönemini takip eden 12 aylık bir yüksek perfonmanbs dönemi gerektiğini vurguladılar.

S&P 500'ün 2017-2019 dönemindeki performansının önceki balon oluşumlarındaki formasyonla eşleştiğini ancak en önemli aşamanın henüz yaşanmadığını savunan stratejistler, "Yaşanan fiyat hareketini balon olarak tanımlamak için bir yıl süren yüksek perfonmans aşamasına ihtiyaç var. Endeks 2020'nin ikinci yarısında 3700 puanı yakalamalı veya aşmalı" değerlendirmesini yaptılar.

Wall Street uzmanları birbirine düşürdü.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)