E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJP Morgan: Düşüşten hisse senedi alma zamanı geldi---

JP Morgan: Düşüşten hisse senedi alma zamanı geldi

JP Morgan: Düşüşten hisse senedi alma zamanı geldi
11 Ocak 2022 - 08:08 borsagundem.com

Marko Kolanovic liderliğindeki PMorgan Chase & Co. stratejistleri, ABD hisse senetleri piyasasında dipten satın almaya başlama zamanının geldiğini söylüyor.

Kolanoviç Pazartesi günü müşterilerine gönderdiği bir notta, "Fed tutanaklarına tepki olarak risk varlıklarındaki geri çekilme muhtemelen abartıldı. Politika sıkılaştırmasının kademeli olması ve risk varlıklarının üstesinden gelebileceği bir hızda olması muhtemel ve güçlü bir döngüsel toparlanma ortamında gerçekleşiyor.”

Kolanoviç, daha yüksek faiz oranları beklentisinin pahalı hisse senetleri üzerinde baskı oluşturmasına rağmen, ekonomi genişlemeye devam ettikçe boğa piyasasını rayından çıkarmayacağını söylüyor. Aslında, korona virüsün omikron varyantı dalgasını, ikinci çeyrekte ekonomiye destek sağlayacak bir gelişme olan pandeminin olası bir sonu olarak görüyor.

Kolanoviç, “Hisse senetlerinde pozitif kalıyoruz ve endemiğe geçişi hızlandırdığından, omikron'un nihayetinde risk varlıkları için olumlu olduğunu kanıtlamasını bekliyoruz” diye yazdı.

Powell'dan yüksek enflasyonu önleme sözü

 

Fed Başkan Yardımcısı görev süresi bitmeden istifa edecek

 

Fed'den 4 faiz artırımı beklentisi ABD borsalarını vurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)